Inspiration: Bäst klädd på nyårsafton

Innehåller annonslänkar

Klänning / Skor / Väska / Läppstift / Halsband

Mascara / Väska / Skor / Örhängen / Palett / Klänning

Klänning / Diadem / Örhängen / Skor / Ögonskugga / VäskaParfym

Läppstift / Halsband / Väska / SkorTopp / Kjol

Osäker på vad du ska ha på dig på nyårsafton? Här kommer lite inspiration… glitter, svart och silver är några kort som alltid går hem!

För mig blir det nog en svart, glittrig klänning från Adoore. Jag har ju den här i svart men så såg jag den på Petra i silver så nu undrar jag om det inte får bli den istället, får fundera lite…

Vad ska ni ha på er på nyårsafton?

  1. Hehe! En ammande mamma här som går runt i amningslinnen och koftor hela dagarna. Får nog bli något liknande på nyår😉 har inte brytt mig om att köps något nytt heller.
    Vi ska bara vara hemma med ett par kompisar och äta trerätters så behöver inte vara så värst finklädd tror jag😁 gott nytt år önskar jag dig! Tack för en bra blogg💫

    1. Tack snälla och detsamma! Vi kör också middag med kompisar och massa bebisar, så det blir lugnt. Hoppas du får en magisk kväll med god mat och snäll bebis, puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi