Artiklar att läsa under julledigheten

Julledigheten är här och det är ett perfekt tillfälle att läsa lite FORNI-artiklar på! Hemsidan är dessutom nyrenoverad och snyggare än någonsin, så kika in där när ni har egentid i jul. Jag har summerat mina favoritartiklar nedan…

… eller okej, alla artiklar är mina favoriter, men här är några guldkorn i alla fall!

Michaela och Louise diskuterar årets Bachelor-final

Ni har väl inte missat denna artikeln som ni både kan lyssna på och läsa!? Ta del utav en minst sagt het konversation mellan mig och Louise där vi diskuterar årets Bachelor-final. Detta är en prefekt artikel att lyssna på när det är dags för en promenad, skratta med (och åt) oss och se om du är team Michaela eller team Louise…

Lider du av årstidsbunden depression?

Så viktig och bra artikel om säsongsbaserade humörsvängningar och höstdepressioner! Många drabbas av de mörka månaderna här i Sverige men det finns få artiklar om det. Läs denna artikeln för att få en bredare bild av vad det faktiskt handlar om, du kanske känner igen dig?

Ögonkrämer för pigga ögon och concealer som håller hela dagen

En artikel för alla skönhets-junkies där ute! I artikel får vi reda på varför vi ska använda ögonkräm, när vi ska använda vilken ögonkräm och vilka effekter en ögonkräm faktiskt har. Vi har även testat en hel rad olika krämer och tagit reda på vilken som är den bästa på marknaden just nu.

 

7 feelgood filmer alla borde se

Detta är en riktigt ledighets-artikel! Ska du se på en film under julen så borde du se någon av dessa. Min favorit från listan är Safe Haven, men alla är riktiga sevärda. Samla familjen och se på en feelgood ihop, det kommer definitivt lämna rummet med en härlig känsla.

Kärlekens fem språk – the five languges of love

Har ni hört om eller läst boken Kärlekens fem språk? Om inte – gör det! Vill du börja lite lättare så kan du få en inblick i boken via FORNI. Läs artikeln om kärlekens fem språk som diskuterar hur vi ska förhålla oss till varandra i relationer, och hur viktigt det är med kommunikation eftersom vi alla uttrycker oss på olika vis. Så mysig och bra artikel!

  1. I artikeln om ögonkrämer så är vissa ord borta. Vet inte om de är skrivna med vitt så de försvinner i bakgrunden men nu är det bara en tom lucka där jag antar att det ska vara ett ord. Så ni vet 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi