Vår julafton i nio bilder

Hej fina ni,

Har ni haft en bra jul hittills? Jag hoppas det ♥

Vi är lite slitna i vår lilla familj efter dessa dagar, fullt upp med firande och riktigt stökiga nätter… alltid är det något när man har bebis. Man vilar inte direkt upp sig under en ledighet. Undrar när jag kommer känna mig utvilad igen? Hur många år bort är det egentligen? Kämpa alla småbarnsföräldrar där ute…

Här kommer några bilder från vår julafton i alla fall!

Julaftonsmorgonen började som sagt med paket, frukost och mys.

Dante fick en liten uggla i julklapp av oss samt en gå-stol/aktivitetscenter som vi monterade ihop idag – båda verkade gå hem. Yey!

Vid lunchtid åkte vi hem till mina föräldrar som hade bjudit in till julfirande.

De hade gjort så fint hemma, vi var tio personer totalt som firade tillsammans.

Familj ♥

Dante hade en outfit från Newbie och jag hade en blus från Ahlvar.

Jag hade klickat hem hela julbordet från Mathem och bara ändrat leveransadressen hem till mamma och pappa, så smidigt. Jag var rädd att det var för lite mat men det blev såklart aaalldeles för mycket. Vi fick med oss massa rester hem, inte oss emot 🙂

Och så öppnade vi klappar. Dante fick dom här hörselkåporna av Timmy och Sofia, perfekta när vi ska ut på stökiga restauranger eller på flyget till Sydafrika! De kommer från Clas Ohlson!

Efter maten spelade vi sällskapsspel och så åt vi efterrätt som Timmy hade gjort: chokladmousse toppad med brownie, nötter och kolasås. HEJ DÅ!!!

En mysig julafton med våra nära.

  1. Min dotter är 2,5 och jag känner mig mer sliten är nånsin 😅 väldigt energisk liten dam som alltid hittar på bus och det varvas såklart med utbrott och trots som gör en gråhårig.. men mellan allt när hon berättar saker och är så härlig att man smälter så är det livets liv!

  2. Vår son är snart två och jag är tröttare än någonsin haha. Han hade dock en period runt 1 år då han sov helt okej, typ bara ett uppvak och till 06 på morgonen, men senaste tiden har sömnen blivit orimligt dålig igen… Det går verkligen i faser det där, man får försöka hämta energi när det är bra i korta perioder.

  3. Vilken underbar jul! Måste f.ö. kommentera det nyligen upplagda videoklippet på Dante på Instagram när han skrattar.. jag blir helt varm inombords. Vilket fint och underbart skratt!!! Söta pojke! <3 Kram på dig & gott nytt år!!

  4. Vi har också haft en sämre sovperiod och nödlösningen har varit att hon får sova på mig sista timmarna. Inte optimalt men det gör iaf att jag kan få blunda och bebis får sin sömn

  5. Vet inte om det är tröst eller ej men jag och mina vänner säger att generellt när de är runt 4 år börjar livet bli lite lugnare 😅 När det går att kommunicera och resonera. Å andra sidan är tiden 0-4 år supermysig också.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi