Julafton

God jul älskade vänner!

Här hemma har vi precis ätit julfrukost och öppnat varsitt paket. Jag och D brukar inte ge julklappar till varandra så vi öppnade varsitt paket från Organista som vi fått av vår älskade Linn. Dante fick en liten leksak så att alla i familjen fick varsin klapp. Vi har sagt till våra familjer att de får köpa en julklapp var till Dante så att det inte blir för mycket, jag tror att vi kommer göra så varje jul när han växer upp, blir lite stressad av för mycket julklappshets och tror att lagom är bäst… jaja, vi får se om han kommer tycka om sina julklappar idag! Jag tror det blir någon leksak och sen har jag önskat en smaknapp till honom (misstänker att han börjar få tänder så tänker att den kan vara bra med kall frukt eller så inuti).

Jag önskar er en fin dag!

  1. God fortsättning! Vad mysig morgon, jag har också haft första egna julaftonsmorgonen med min lilla familj (vår dotter är 7v). Undrar lite varför ni valt att inte köpa julklappar till varandra? Det låter sunt i all hets men jag blev nyligen lite sårad när min sambo inte tyckte att vi skulle byta, han ville inte ha ngt spec etc. Är hormonellt instabil nu men blev lite ledsen av det och tänkte melodramatiskt att den omtänksamma och romantiska tiden är förbi. Jag tyckte det kändes tråkigt och oengagerat men nu när jag läser ditt inlägg tänker jag att det istället kan betyda att man unnar sig själv en julklapp men verkligen vill ha istället eller ger sin partner en present när man hittar ngt passande och fint oavsett tid på året istället. Hur tänker du?

  2. God fortsättning Michaela! Jag har egentligen haft en bra jul men tycker tyvärr att det varit jobbigt att se alla (okej, många i alla fall) graviditetsavslöjanden på Instagram under helgerna. Jag och min sambo har försökt bli gravida en tid utan att lyckas och även om jag såklart blir glad för andras skull så gör det också ont. Har du något tips på hur man hanterar ledsamheten? Tack för en fin blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi