Kaffefläckar, dop och Sturebadet

Kom på nu att jag aldrig publicerade förra helgen i bilder? Skäms på mig! Den kommer nu istället.

I fredags tog jag inte en enda bild för jag var helt slut efter konserten på torsdagen, Avicii Tribute Concert. Inte för att jag hade festat utan mer emotionellt slut efter en stark och fin kväll.

På lördagen åt vi gröt till frukost!

Sen satte jag mig med Dante i hans rum för att leka och då hände detta… nej det är inte Dantes bajsfläck för fan, det är jag som spillde ut morgonkaffet. ORKA med mig själv… har blivit mycket klumpigare sen jag blev mamma.

Såhär söt var ungen i sin nya mössa från Baby Mocs som är lite för stor men blir perfekt senare i vinter när han har växt ur de han har nu!

Vi lämnade fläckarna åt slumpen och la oss i soffan för att mysa och leka istället.

Efter en promenad blev det kväll och då åt jag minibaguetter med skagenröra, MUMS.

Och på söndagen skulle vi på dop för Dantes syssling Leo!

Leo och D’s kusin Tarane, alltså hans mamma. Det var ett ortodoxt dop!

Efter dopet gick vi och åt massa grekisk, ljuvligt god mat innan jag gick till Sturebadet för att simma. Jag gillar verkligen att simma nu med min post pregnancy-kropp för jag känner mig lätt och glad i vattnet. Dessutom är det bra träning när man inte har några muskler kvar i kroppen. Min snygga baddräkt hittar ni här.

Sen gick jag hem och Dante som mest vill sova själv nu för tiden när han har upptäckt storheten med det, somnade på mig. Mysets mys ♥

  1. Fin baddräkt! Hur gör du med din klocka och smycken när du badar och tränar? Stannar de på i vattnet och under träningspasset? Kram!

  2. Hej Michaela!
    Tack för en inspirerande och motiverande blogg!
    Jag är gravid (4e månaden) och kan tyvärr inte träna löpning längre pga illamående. Jag har funderat på att börja simma istället och undrar om du kan ge tips på ngt bra märke för gravid-badkläder? Eller funkar det med vanlig baddräkt under graviditeten?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi