Världens finaste julboxar från Maria Nila!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Maria Nila

Maria Nila har som årlig tradition att ta fram julboxar med deras bästa produkter inför julafton. Det är den perfekta julklappen att ge bort, önska sig eller köpa till sig själv (det är väl inte bara jag som köper julklappar till mig själv, haha!).

Maria Nilas julboxar innehåller ett schampo, ett balsam och en handlotion och kostar 449kr. De kommer levererade i en sån här fin box och finns i allt från True Soft till Volume eller Heal-serien. Tänk efter vad just den personen du ska köpa klapp till behöver för typ av produkter och välj det som passar bäst! Till exempel:

Heal är jättebra för den som behöver läkande effekter i sina produkter.
True Soft är för den som vill ha det absolut mjukaste, lenaste håret.
Pure Volume är för den som behöver eller älskar ordentlig volym.
Structured Repair är för dig som har slitet hår som behöver repareras, perfekt för den nyblivna mamman skulle jag säga eftersom nyblivna mammor tappar så mycket hår!
Eller Sheer Silver till den som alltid vill ha ett blont, kallt hårsvall.

Som ni vet har jag använt Maria Nilas produkter i flera år och har testat alla serier flera gånger om. Jag gör så att jag kör den serien som jag behöver mest för tillfället istället för att köra på samma serie jämt. Just nu är det volym-serien eftersom mitt hår absolut inte har samma naturliga volym nu efter amningen (ha ha, det är sant, så tråkigt). Och så är jag supernoga med inpackning! Och den har jag i repair-serien. Hoppas ni hittar er favorit och om ni behöver guidning till vilken julbox ni ska köpa, så kan ni kommentera i inlägget så hjälper jag er!

*

Innan vi avslutar vill jag passa på att tacka Maria Nila för ännu ett fantastiskt år med så roliga, kreativa och fina kampanjer. Jag håller hela varumärket så kärt och är så tacksam för allt kul vi gör tillsammans. I veckan såg jag en film som handlade om en välgörenhetsorganisation i Afrika som tog hand om elephant orphans, alltså precis den typen av projekt som vi var i Sydafrika för att stötta förra året, och då slogs jag av en enorm tacksamhet. Vilda elefanter har minskat med 62% de senaste tio åren och därför är dessa organisationer som arbetar stenhårt för att skydda elefanterna livsviktiga. Maria Nila donerar varje år massa pengar till dessa organisationer vilket betyder att ett köp hos Maria Nila inte bara är en härlig julklapp utan också en viktig julklapp.

Läs mer om Maria Nilas donationer och hur de arbetar med välgörenhet här!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi