WEEKLY PLANS

Heeej favoriter,

Det fick bli en bloggfri helg eftersom jag festade både i fredags och lördags. HerreGUD så roligt jag har haft, det här var garanterat den roligaste helgen 2019 för mig! Och vad jag behövde den. Låg och doftade i Dantes lilla minimala nacke igår och kände att livet var komplett. Nu känner jag mig redo för en mysig julledighet med familj och vänner. Sista ruschen nu innan julen! Det har varit en helt galen höst för min del men just idag mår jag så bra och känner bara att wow, vilket år. Ser verkligen fram emot 2020 med allt vad det kommer föra med sig men är så glad över året som varit.

Jaja, nu ska det här inte bli någon jäkla årssummering utan veckans planer, haha!

Idag jobbar jag på kontoret några timmar. Jag hade ett möte, har fotat ett samarbete som blev SÅ fint och så rensar jag mejlen innan jag ska hem och gosa med min bebis. Imorgon ska jag till Sturebadet och träna, planera julafton och göra klart Dantes önskelista (orkar ej så mysigt). På onsdag har jag julavslutning med mina och Petras tjejer, vi ska till Ulla Winbladh och äta ett klassiskt julbord, så mysigt. På torsdag ska vi träffa Cilla på lunch och sen är det Dantes 5-månaders kontroll! Fredag är obokad än så länge, skönt.

Nu ska jag fortsätta jobba här innan jag hämtar lillis. Kika in lite senare eller imorgon för helgen i bilder!

Ser ut såhär idag! Tröja och byxor från Andiata, leende från helgen.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi