Luciafrukost, julfest och after ski… extra allt

Här kommer en riktig bildbomb från världens bästa helg!

I fredags var det lucia så vi åt lucia-frukost med Alexia och Corinne.

Corinne var lucia och Dante var en liten tomtenisse, gulligaste frukostgänget.

Sen gick vi hem och Dante var bråkig så jag fick köra omkring honom i hans Doona (babyskydd + vagn i ett) som han älskar. Man tittar på den här bilden och tänker att nä, nä, den här killen kan inte vara bråkig. Men det kan han!

Sen blev han snäll och vi gosade innan jag skulle göra mig i ordning för kvällen.

Dasha kom och hämtade upp mig, och så åkte vi till Oxid för ett glas bubbel innan vi skulle möta upp hela kontoret för den årliga julfesten!

Vi gick till Nobis där alla 15 i gänget var samlade för att starta kvällen. Peppen gick typ att ta på i rummet, alla var sååå i gasen, älskar när det är så!

Sen tog vi oss vidare till Vassa Eggen där vi hade en sen middagssittning medan Benjamin Ingrosso skulle spela!

Skrattade så jag grät genom hela middagen. Hade Pålle som bordsdam och hon var så rolig, finns ju inget bättre än när ens bordsdam är på topp. Tårarna bara rann, haha.

Daniel och Lollo, jobbar och är kompis med båda två, lyllos mig va <3

Vid midnatt gick Benjamin på och han var helt överjävligt bra. Tror alla tjejer i lokalen blev pirriga, hahaha. Stämning på topp.

Sen gick vi till Tako på drinkar följt av Bergmans för dans. Dansade tre timmar totalt i fredags, då vet man att det var en himla bra kväll.

Sen blev det lördag och jag vaknade upp bredvid min bästa person (eller okej, inte bredvid, för han sover ju i eget rum numera, men fick i alla fall gos så fort jag vaknade!).

Vid sex var det dags att göra sig i ordning för helgens andra fest med tema ”Smashing rockstar in St Moritz”. Jag hade bestämt en outfit som inte ALLS satt bra när det väl var dags så fick sista sekund hoppa i detta.

Skor från Stuart Weitzman, jacka från By Malina, skidglasögon från Chimi.

Vi åkte hem till Linn och Mattias för middag från Favo och lite bubbel innan festen skulle börja.

Jag och min älskling i outfit från Max Jenny. Och brillor från Chimi!

En snabb, suddig gruppbild med hela gänget innan vi sprang in på festen.

Såhär fint hade de gjort utanför när man kom!

Det var våra vänner Johan och Sofia som hade bjudit in till hemmafest hos dom och vilken hemmafest sen. Aldrig någonsin varit på en roligare eller mer uppstyrd hemmafest!

Tror vårt gäng dansade mest hela kvällen, älskar när det blir så.

Liveband och ett vardagsrum som klätts om till after ski-lokal.

Tog en taxi hem vid 01.30 med ett leende på läpparna. TACK Johan och Sofia för världens bästa fest.

Så blev det söndag och man kan tro att jag var helt slut efter två dagars festande, men mest var jag glad. Vi gick på söndagspromenad hela familjen i det härliga vädret.

När det blev mörkt gick vi hem, hoppade i pyjamas och lekte.

Och när minimannen somnat åt vi gampas pil pil, kollade Solsidan och återhämtade oss.

Bästa helgen! Så tacksam! Älskar mina vänner!

  1. Hej Michaela!
    Först och främst; tack för en fantastisk blogg. Jag har följt dig väldigt länge och det är alltid lika kul att klicka sig in hos dig. Nu till frågan; jag hittar inte de fantastiska bootsen från Stuart Weitzman som du har på dig i inlägget ovan. Råkar du veta vad modellen heter?

    Massor med kramar och god jul till dig, Dante och D!

    1. Hej Julia

      Åh, jag har ingen aning tyvärr, köpte de förra vintern så de kan nog vara slut.

      Kram!

  2. Vilken otroligt härlig och balanserad helg ändå, förstår dock inte hur du som småbarnsmamma orkar festa två dagar haha. Orkar knappt en kväll och då har jag noll barn, eloge till dig! 😀

  3. Vilken härlig helg!
    Tänkte fråga vart adventsljusstaken ni har på köksbordet kommer ifrån? Letat efter en fin enkel, men hittat noll. Kan ju lika gärna passa på till nästa år om den finns kvar!

  4. Hej!
    Tack för en jättehärlig och öppen blogg!
    Du har ju tidigare skrivit om att du har gått till en livscoach. Detta är något jag själv verkligen skulle vilja prova – då det känns som att det kan ge lite mer hands-on tips än från en psykolog. För mig handlar det mest om drömmar inom karriär och självkänsla/självförtroende kring detta. Men jag känner ingen som har gått till någon – så hur ska man kunna veta vem som är bra? Hur hittade du en? Har du några tips? Var ska man leta? Stor kram <3
    Har försökt skicka kommentaren på ett annat inlägg, men sidan vill inte ladda, så hoppas inte den blir publicerad flera gånger sen..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi