Julklappstips – smycken

Innehåller annonslänkar

Guldiga örhängen / Silvrigt halsband / Räfflade örhängen / Guldigt armband / Silvriga örhängen / Halsband

Halsband med pärlor / Silvrigt armband / Örhängen med pärla / Ringörhängen / Halsband guld / Earkuff

Jag tycker att smycken är världens bästa present att både få och ge bort! Det är något man bär med sig i sin vardag, en mysig påminnelse av någon man håller kär och så finns det så mycket fina smycken på marknaden. Dessutom kan man ha flera smycken så man behöver inte vara rädd för att personen redan har “ett halsband”. Det är lite svårare med typ plånbok eller sånt man bara har 1 st av.

Sedan älskar jag att mixa klassiska smycken med trendiga! Här ovan ser ni ett gäng favoriter – perfekta att önska sig av tomten!

 1. Hej!
  Jag gillar verkligen FORNI, med alla artiklar. Älskar att ni väver in mental hälsa.
  Jag skulle vilja se mer personporträtt med starka kvinnor, gärna om någon som kämpat med psykisk ohälsa. kram

 2. Hej,
  En (akut) fråga! Har en syster som nyligen blivit gravid som jag vill skämma bort i jul. Hon har allt och brukar köpa det hon behöver, men jag vill ge henne något fint i julklapp och gärna något relaterat till graviditeten. Hon läser inte så mycket om graviditeter, så det mesta är nytt för henne. Vad vill man ha som gravid? Har du tips på perfekta plagget? Någon produkt? Behandling?

 3. Hej!

  Jag är yogaförtjust som du, eller om en iställlet ska säga: jag har också hittat hem i det. Jag är nyfiken på om ditt förhållande till yogan har behövt/eller medvetet förändras sedan du blev förälder? Tänker dels på lyxen jag idag har med tid nu innan barn, men kanske också på fler andliga aspekter samt i o m den stora kroppsförändringen+psykiska påfrestningen (?) en graviditet verkar medföra.

  Hehe rörigt ställd fråga som är överallt men jag tror typ du hajjar mig 😉 kram och god jul

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi