Maxa dina hemmakvällar med doftljus från Aurore

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Aurore

Nu i december verkar det knappt finnas något dagsljus alls, vilket är både trist och mysigt på samma gång. Trist för att man blir lätt deprimerad av allt det gråa, men mysigt för att man får chans att göra lägenheten maximalt hemtrevlig. Finns det något härligare än att tända doftljus och fixa i ordning hemma när kvällen kommer (och bebis sover)? Jag tror faktiskt inte det… Igår hämtade jag ut mina doftljus från Aurore som hade kommit med posten – och herregud det spreds en så ljuvlig doft i hela rummet bara av att jag öppnade dom.

Jag älskar när ljusen verkligen doftar, vilket man verkligen kan säga att dessa gör. Jag upplever att vissa doftljus har en så svag doft, ingen alls om de inte är tända och väldigt svagt när man väl tänder dem. Jag gillar när de doftar mycket och sprider sig som en varm kram i hemmet.

Det är så intressant hur vi svenskar jobbar med ljus i våra hem till skillnad från södra Europa. Eftersom vi har det så mörkt här, har vi blivit experter på ljus. Jag har ingen fakta eller statistik, men jag gissar på att vi är ett av de land i världen som konsumerar flest doftljus eller levande ljus av olika slag! Visst måste det vara så?

Anyway. Jag älskar doftljus och jag blev väldigt förtjust i dessa från Aurore.

Doftljusen från Aurore innehåller endast naturliga ingredienser, de är alltså helt giftfria och utan kemikalier. Speciellt bra för oss med småbarn hemma, jag vill inte ha några kemikalier i doftljusen som tänds när Dante är med så ju mer naturligt desto bättre för oss. Aurores ljus har dessutom en parfymhalt på 10% vilket gör dem till riktiga kvalitetsljus (och anledningen till att de doftar så gott, även när de inte är tända!).

Nu vill jag ge en liten julklapp till er! Ni har nämligen chans att vinna 2 st valfria doftljus från Aurore.

Det enda ni behöver göra är att kommentera och svara på frågan: ”Vilka ingredienser innehåller doftljusen från Aurore?” samt en motivering till varför du behöver lite extra kärlek till ditt hem.

En vinnare dras innan veckans slut och kontaktas via mejl!

Om ni inte vinner vill jag tipsa om dessa ljus som den perfekta julklappen till småbarnsmamman, tjejkompisen, syrran, mamma, brorsan ja, alla egentligen. De flesta killar jag känner som bor själva är inte direkt proffs på att mysa till det så även dom skulle må bra av lite doftljus i deras liv, haha.

Puss & god jul!

  1. Doftljusen innehåller som nämnt endast naturliga ingredienser; sojabönsolja, kokosolja och bivax!

    Jag behöver lite extra kärlek till mitt hem då min granne ovan är en vuxen mardröm. Tror du vet vad jag går igenom <3

  2. Doftljusen innehåller helt naturliga produkter som soyaböns-olja, kokosolja och bivax. Jag skulle gärna vilja vinna då jag precis flyttat in i ny studentlägenhet och knappt har några möbler eller ljus just nu. Det hade verkligen lyst upp i julmörkret! <3

  3. Hej Michaela! Vilken rolig tävling! Doftljusen är växtbaserade och innehåller naturliga ingredienser så som sojabönsolja, kokosolja och bivax (och parfym).

    Jag skulle bli jätteglad om jag vann dessa doftljus då jag spenderar mycket tid i min studentlägenhet just nu. Just nu läser jag främst valfria kurser online och nästa termin ska jag skriva min kandidatuppsats. Att varumärket heter Aurore passar också bra då mitt namn är Aurora haha 🙂

    Kram!

  4. Doftljusen innehåller sojabönsolja, kokosolja och bivax!

    Jag skulle gärna vinna dessa ljus, vi är nyinflyttade i vårat hus och det var inte lätt att flytta och flyttstäda när man har en 4 månaders bebis att ta hand om samtidigt=helt slut som mamma.. dessa ljus skulle pigga upp mig🙏🏻

    1. Doftljusen innehåller kokosolja 🥥, sojabönsolja och bivax!🐝

      Jag skulle gärna vinna dessa ljus. Jobbar just nu heltid och pluggar samtidigt, försöker få in som rutin att yoga tjugo minuter om dagen för att få till lite ro ett doftljus skulle förgylla denna stund 🧘🏼‍♀️

  5. Hej Michaela,

    Detta är första gången någonsin som jag kommenterar en blogg och jag ville därmed först och främst tacka för en fantastiskt varm, härlig, inspirerande och ärlig plats. Jag får alltid en så varm känsla efter att jag tittat in här inne hos dig – på ett sätt jag faktiskt inte får hos någon annan blogg. Så tack för det, tycker du verkar vara en så genuint fin och klok person!

    Med det sagt vill jag också gärna tävla om dessa doftljus. Ingredienserna är olja av sojabönor och kokos samt bivax. Anledningen till att just jag hade velat ha dem är för att jag äntligen ska flytta upp till Stockholm efter flera års fläng i Lund, Uppsala och England. Själva boendet jag hittat är egentligen bara ett litet, omöblerat rum som jag får ha som tak över huvudet fram till sommaren och jag gissar att det behöver all kärlek det kan få… Vad fungerar då bättre än väldoftande vackra ljus att tända när jag kommer hem om kvällarna?

    Återigen, TACK för din fina blogg!

    Stor kram,
    Molly

  6. Ljusen innehåller förutom 10% parfym också sojabönsolja, kokosolja och bivax!
    Om jag vinner ljusen skulle jag ge ett till min mamma och behålla ett själv så att när vi tänder dem kan vi tänka på varandra. Inte så ofta det finns möjlighet för oss att ses fysiskt <3

  7. Doftljusen innehåller endast naturliga ingredienser som är giftfria och utan kemikalier. Det inkluderar bland annat sojabönolja, kokosolja och bivax.

    Jag skulle gärna vilja vinna då jag har långdistansförhållande sedan 3,5 år tillbaka. Saknar min pojkvän mycket men försöker göra mitt hem så mysigt som möjligt att komma hem till när han inte är där. ÄLSKAR doftljus och detta skulle verkligen förgylla min vardag!

  8. Doftljusen innehåller bivax, sojabönsolja och kokosolja!

    Jag skulle vilja vinna ljusen eftersom min budget som fattig studerade inte annars tillåter sådan lyx i vardagen och så att min lilla etta kunde få sig ett litet lyft – i alla fall doftmässigt, haha.

  9. Här ploppar det ut en liten bebis när som helst så dessa doftljus vore ju toppen! Tänker att de kanske också kan hjälpa dölja den där doften (ok, lukten) av ”nybliven förvirrad förälder med kräks i håret och inget minne av när hon duschade sist” när svärisarna är på besök 😀

    Ljusen innehåller bara naturliga ingridienser så som sojabönsolja, kokosolja och bivax samt parfym!

    1. Ljusen innehåller bara naturliga ingredienser såsom sojabönsolja, kokosolja samt bivax.

      Jag skulle vilja vinna för att jag denna höst äntligen tog tag i mitt psykiska mående. Jag har gått i kbt och jobbar varje dag med mitt välmående. Jag har så att säga kraschat med är sakta på väg upp igen och vad vore du bättre till min yoga än ett trevligt doft ljus! Stor kram!

  10. Ljusen innehåller sojabönsolja, kokosolja och bivax. Bra skit alltså!

    Jag skulle gärna vinna eftersom ett av mina nyårslöften för 2020 är att doftsätta mitt hem och jag letar just nu efter det perfekta ljuset för sovrummet.

  11. Ljusen innehåller vara naturliga och giftfria ingredienser dvs. utan kemikalier. De innehåller t.ex. sojabönolja, kokosolja och bivax.

    Jag hoppas att jag vinner eftersom jag studerar sedan 1,5 år tillbaka i Dalarna. Är borta mycket i veckorna från familjen och vill gärna skapa extra mysigt för dem både när jag är borta och kommer hem till dem. Doftljus är ett härligt sött att höja stämningen och skapa harmoni något som en tonårsfamilj som vår ofta behöver!

  12. Hej!
    Doftljusen innehåller sojabönorna, kokosolja, bivax och parfym :).
    Förra året lyckades jag bryta mitt ben på tre ställen, helt av och benet i fel vinkel, veckan före jul. Hamnade på sjukhus och tillbringade julen där medan familjen (med mycket övertalning från min sida för att få en mysig jul) åkte till Norge för snö och släkt. I år behövs ytterligare en operation för mitt ben och tada: jag lyckades få operationsdag den 20:e december! Så, ytterligare en jul med kryckor och ont MEN med familjen vid min sida och hemma iallafall :)!
    Och då skulle jag bli så underbart glad att få njuta av lyxiga och härliga doftljus :).
    God Jul och kram!

  13. Doftljusen innehåller sojabönsolja, kokosolja och bivax.
    Jag skulle bli överlycklig om jag fick vinna dessa doftljus så jag kan förgylla vårt hem sista veckorna av min graviditet (liggandes i soffan pga alla graviditetskrämpor) samt första tiden med bebis när det blir mycket hemmahäng. Kram <3

  14. Hej! Doftljusen innehåller kokosolja, bivax, sojabönsolja samt parfym. Jag pluggar heltid samt jobbar deltid, bor i en liten etta som skulle behöva lite omvårdnad i detta mörker. Speciellt i sånna tider där man ska skriva sin tredje omtenta i objektorienterad JAVA programmering (HATAR SÅ JÄVLA MYCKET!!!!!!!!!!!!) och man känner sig allmänt rutten med pressen, om jag inte klarar den får jag inte min kandidat (systemvetenskap). Jag hoppas att doftljuset skänker mig styrka! Dessutom har jag sån jävla pms och grinar för minsta lilla!!!! (ja jag har obviously börjat växa ur min offerkofta, någon som har tips på vart man kan köpa sig en ny?????) PUSS

  15. Hej fina du! Jag har en fråga till frågor med Forni! Jag har börjat plugga på universitet denna termin och hittade ganska snabbt ett asroligt kompisgäng. Rätt tidigt började jag även hålla på med en av killarna i gänget och det har pågått nästan hela hösten. Nu nyligen fick jag dock reda på att jag gillar honom mer än vad han gillar mig och jag sa till honom att det är nog bäst att vi bara är kompisar. Men jag tycker såklart att det fortfarande är lite jobbigt eftersom jag ändå gillar honom och vi är i samma gäng osv. Vill verkligen inte byta kompisar heller för känner verkligen att jag hittat nya bästa vänner. Men har du något tips på hur man kan försöka ”gå vidare” och se någon som bara en kompis när man är i samma gäng? Försöker vara hoppfull om att det kommer bli bättre snart! Kram

    1. Den ligger i menyn på sajten! Om du är inte via mobilen och klickar på menyn uppe i vänstra hörnet ligger mitt och steffis namn där – bara att klicka! 🙂

  16. Doftljusen innehåller olja från sojabönor, kokosolja, bivax och parfym. Dessa vore perfekta för en trött småbarnsmamma som behöver lite uppmuntran i vintermörkret.

  17. Hej! En blogg/influencer-teknisk fråga till nästa frågestund 😊 Jag kunde inte låta bli att märka att du gjorde detta samarbete på hotellrummet på Diplomat och tänker att du roddade med det när du och D var där för övernattning (du får rätta mig om jag har fel, du kanske hyrde rummet helt separat för att göra samarbetet). Jag tycker att man ser sånt här typ hela tiden i influencervärlden och blir lite nyfiken på hur det funkar när man checkar in på hotell, eller reser för den delen, där man kombinerar privat med jobb. Brukar man ta kostnaden för hotellet/resan på bolaget eller tar ni det privat? Det här är nåt jag funderat över eftersom era arbetstider skiljer sig från de flestas, där man har bestämda arbetstider och regler för tjänsteresor, vad man får dra av i tjänst osv. Eftersom ni skapar content (som du nu gjorde på hotellet) och typ alltid har jobbet med er, motiverar det ett avdrag i bolaget trots att man var där även i privat syfte? Kärnan i frågan har väl egentligen att göra med livsstilen som influencers uppvisar, som för många ter sig exklusivt och… ja, dyrt. Har man då möjlighet att bekosta det med bolagspengar så öppnar ju sig en helt ny värld av medel att röra sig med, som de flesta alltså inte har, och för mig skulle det iaf make more sense att förstå hur man har råd med en sådan livsstil. Hoppas du tar dig tiden att svara 😊

    1. Det är olika från gång till gång och beror helt på vad det är för content som skapas och typ av resa som görs. Jag tar alla mina resor och hotell/flyg etc privat (tillsammans med D såklart!) 🙂 kram!

  18. Ljusen innehåller naturliga och giftfria ingredienser dvs utan kemikalier. De innehåller sojabönolja, kokosolja,bivax och parfym.

    Jag skulle vilja vinna två doftljus till min och min sambos lägenhet. Vi är precis blivit sambos och bara att skriva ordet sambo känns pirrigt och spännande. Lägenheten är relativt liten och inte så mycket ljus. Vi vill självklart få till en så mysig hemmamiljö som möjligt och vad passar inte då bättre än doftljus?

    Tack för att du delar med dig av ditt liv. Så inspirerande.
    Kram, Sofia!

  19. Åh vilka underbara ljus, älskar också doftljus som doftar mycket! Dessutom en perfekt julklapp med så stilren design som passar in i varje hem!✨👌💫

    Jag jobbar väldigt långa dagar – och det första jag gör är att tända alla ljus. Brukar dock ”snåla” på mina bra ljus eftersom jag inte vill att de ska ta slut, så tänder ofta vanliga ljus 😅

    Har gjort ett litet rim, för ifall jag skulle vinna dom skulle jag vilja ge bort ett i julklappsleken vi leker i min familj varje år (men kommer självklart behålla ett hehe)

    ”Tidig morgon eller afton sen, sprider alltid ett ljuvligt sken. Detta är något där du måste vara på din vakt – för det har mycket makt. Hoppas du gillar det du fått, och tycker det doftar gott.”

    (Doftljusen innehåller sojabönsolja, kokosolja och bivax!)

  20. Hej! Kul tävling man ÄLSKAR ju doftljus!
    Ljusen innehåller naturliga ingredienser som sojabönsolja, kokosolja och bivax. Jag skulle gärna ge bort ett så fint doftljus till min mamma. Hon unnar sig aldrig något lyxigt och finns alltid där för mig och sin omgivning i vårt och torrt. Hon förtjänar att sitta med en kopp te i soffan och lukta på ett härligt doftljus i jul!

  21. Ljusen är naturliga och giftfria utan kemikalier. De innehåller sojabönolja, kokosolja,bivax och parfym.

    Jag vill jätte gärna vinna dem underbart fina ljusen. När mina två söner på 2 år och 6 månader somnat för kvällen så tänder jag ljus i hela lägenheten och sätter mig i soffan med min man en timme iallafall innan man somnar själv😅 skulle vara underbart att uppdatera ljuslagret med dessa😍😍

    1. Ljusen innehåller sojabönolja, kokosolja, bivax och parfym.

      Jag hade gärna velat vinna för att sätta ljus på mörkret som känns som det har pågått hur länge som helst. November upplevde jag som den längsta månaden någonsin och mörkret har påverkat mitt mående otroligt negativt. Att tända ljus i hemmet har varit en av mina strategier för att må lite bättre!

  22. Ljusen är gjorda av enbart naturliga produkter så som sojabönsolja, kokosolja och bivax!

    Älskar tända ljus och Doftljus speciellt. Är dock dålig på att unna mig själv lyxiga dofter, och man börjar tröttna på Ikeas utbud haha! Dessa hade varit toppen för mig nu till jul!

    Our vegetable-based candles are made of entirely natural products, such as soybean oil, coconut oil and beeswax. They are GMO-free, without palm oil and do not contain any mineral wax or paraffin. 220g

  23. Ljusen är naturliga och de innehåller sojabönolja, kokosolja och bivax.
    Älskar tända ljus men har inte hittat något Doftljus som fallit mig i smaken, kanske är det dessa som iallafall ser otroligt lyxiga ut!

  24. Älskar doftljus! Om jag vinner så hade jag faktiskt behållt dem själv, eller ett iaf! Efter ett halvår av väldigt hög arbetsbelastning har jag sett fram emot ett lugnare december. Tyvärr blev det tvärtom så någon julkänsla och mysiga kvällar med tända ljus har det inte blivit utan det ser jag fram emot att få i juldagarna när det är lite ledigt. Tack och lov har vi skippat julklappar i min familj och fokuserar på att umgås, vi har julen i år och då hade det varit härligt med lite goda doftljus att tända för att höja mysfaktorn!

    Ljusen innehåller soyabönolja, bivax och kokosolja. (Och parfym)

    Tack för en bra blogg! 🥰

  25. Åh! Jag älskar tända ljus och älskar doftljus ännu mer. Finns ingenting bättre än en nystädad lägenhet och tända ljus! Väntar mitt första barn och har precis gått hem från jobbet och har nu 3 veckor till bf så kommer garanterat att bli en hel del mys (och städning haha) dessa veckor. Därför hade jag blivit så himla glad om jag vann!
    Ljusen innehåller sojabönolja, kokosolja, bivax och parfym.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi