Vintersol, julbord och egentid

Nu spolar vi tillbaka tiden till:

Fredag 14.00

Jag går till Adoore-butiken i MOOD-gallerian (som har öppet även denna helg – skynda er dit och prova ut vinterns klänningar!). Medan jag provade kläder höll Ludde i Dantis. Ludde är alltså Petras bror och det är så sjukt men jag minns när han föddes – ett tecken på att man varit vänner LÄNGE!

Så kom Sofia och vi körde en spontan-aw med våra män i NK Saluhall.

Åh så mysigt det var, förut sågs vi spontant jämt när vi var grannar men nu blir det inte lika ofta så man får njuta lite extra <3

På kvällen blev det pizza…

… och så gick D och la sig medan jag tittade på Bachelor och vakade över ungen.

HUR SORGLIGT att Amanda åkte ut??? NOOO!!!

Så blev det lördag och jag mötte upp Marith och Jossan i solen. Tanken var att vi skulle på julmarknad men så ångrade vi oss och satte oss i solen på Strandvägen 1 istället.

Det var en timme som tankade energi till max, äntligen lite sol!

När jag kom hem hängde jag med den här lilla gullnosen.

Nej men han är så gullig i sin juloutfit så jag vet inte vad.

Älskar dig lillis.

Så promenerade vi iväg till Hotel Skeppsholmen där det var dags för årets andra julbord!

Vi var där med Timmy och Sofia och hade världens trevligaste kväll. Dante skötte sig dessutom exemplariskt och fick beröm av våra bordsgrannar. Vid sju somnade han sött i vagnen så fick vi fortsätta en stund till innan vi promenerade hemåt – magiskt!

I söndags hade jag som sagt en välbehövlig egendag vilket var tur eftersom de har varit några tuffa nätter och dagar… vi åt pannkakor hela familjen till frukost innan killarna gick hemifrån och jag var själv i några timmar.

Så mysig helg, och skönt att november är över, så tråkig månad. Äntligen december!

  1. Hej! Vi planerar också att åka på en resa med vår bebis om några månader. Men jag läste precis en artikel på dn om mässling och att dödsfallen har ökat senaste året bland dom som blivit smittade (främst barn). Och att man får ett effektivt skydd först efter två doser vaccin. Hur ska ni göra med vaccination inför Sydafrika? Har ni fått några råd från läkare eller så? Vi ska såklart kolla upp själva också men blev så nyfiken på hur ni tänkt 🙂

    1. Undrar samma, de ser himla smarriga ut så blev hemskt nyfiken! 😀 Undrar också vad det är som ni har på? Både det mörka och det gräddlika – är det väldigt lättvispad grädde?

  2. hej! Är precis som du, förstagångsförälder till en liten kille på 3 månader. Man ser överallt på sociala medier och bland kompisar som har barn att alla är iväg på olika saker och har barnen med sig, middagar, fika , shoppingrundor t.ex! Våran kille skriker och blir gnällig så fort jag är iväg , även om det är hos mina föräldrar där vi varit många gånger. Och så fort vi har främmat är det också gnälligt och skrikigt .. Detta gör att jag inte vågar ta mig ut och träffa folk så mycket som jag hade velat, skulle inte ens drömma om att våga ta med bebisen till ett fik för jag blir så himla stressad av att jag vet redan innan att det kommer bli skrikigt.. har du några tips? Skulle verkligen behöva ta mig utanför dörren oftare för mitt eget välmående! Kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi