Inredning och accessoarer för baby

Innehåller annonslänkar

Haklapp från Elodie / Väska / Filt / Mjukdjur / Stokke byrå

Mössa / Kudde / Väska / Åkpåse / Napp / Elefant

Jag måste erkänna att bebissaker är – inte allt för otippat – det mysigaste jag vet att shoppa. Jag har ju verkligen gått loss till Dante och har köpt så mycket fint till honom. Livet är för kort för att inte shoppa loss till sin förstfödda och jag tänker att jag ska spara det mesta till nästa barn (om vi har sån tur!).

Här ovan ser ni några av våra favoriter som vi redan har hemma samt några som åker upp på jul-önskelistan. Elodie Details gör så fina saker så det är ett av våra favvomärken tillsammans med bl.a. Stokke och Livly. Senast ut från Elodie är Dantes franska kompis Pierre som han älskar samt åkpåsen som går att göra till overall, perfekt för Dante som ofta vill komma upp i Babybjörnen under promenaderna.

Nu ska vi gå på en till förskolevisning, så spännande!
Puss ♥

Pierre – världens mjukaste och chicaste hund (haha). Finns att köpa här!

Åkpåse i teddy som går att göra till overall! Finns att köpa här!

  1. Hej Michaela! Jag har följt dig väldigt länge och speciellt under din graviditet. Igår fick jag och min pojkvän reda på att jag är gravid i vecka 3. Vi båda blev väldigt chokade då det inte var något vi planerade, men vi bestämde ganska snabbt att vi ska behålla. Jag är så orolig för missfall och om jag kommer klara av det då jag inte mår så psykiskt bra just nu. Jag behöver tips hur man ska tänka. Kram

  2. Hej! Tack för en fin blogg! Älskar den verkligen. Inför nästa frågestund eller kanske ett inlägg kan du inte skriva hur ni kom fram till namnet Dante ( superfint btw). Vilka andra namn hade ni i er lista och vad föll för namnvalet?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi