Mamma-event med Maria Nila

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Maria Nila

Förra veckan höll jag tillsammans med Maria Nila i ett superlyxigt event för att skämma bort en del av mina mamma-följare!

Vi hade en tävling här på bloggen för några veckor sedan och så valde vi ut tio stycken vinnare som fick komma och bli bortskämda med varsin kompis.

Vid 18.00 kom alla gäster till Salong BOND Grev Turegatan där vi höll till för kvällen. Hela teamet från Maria Nila och salongen hade gjort så otroligt fint på plats och det var verkligen en härlig känsla i lokalen.

Jag var så imponerad för tio över sex var alla tjugo gäster på plats – trots att alla är mammor! Jag vet hur svårt det är att komma i tid som mamma (även för en sån som mig, som alltid är i tid) så jag blev förvånad och positivt överraskad. Jag antar att alla såg fram emot en välbehövlig paus i vardagen 🙂

På plats hade vi ordnat med olika styling-stationer för att alla skulle kunna maxa sin egentid. Det här kunde tjejerna göra på eventet:

– Blanda sitt egna schampo från Maria Nila
– Testa på en färgbomb från Maria Nila som en av Maria Nilas färg-experter la i på plats.
– Styling av håret
– Vegansk manikyr av Scratch!
– Uppfräschning av sin make av en make up artist

Så roliga stationer som verkligen uppskattades av gästerna! Jag tror att de flesta testade på minst tre olika grejer och alla såg verkligen fantastiska ut när de lämnade många timmar senare (ingen ville gå hem – bästa betyget för en lyckad kväll!)

The Bakery var på plats och erbjöd veganska snacks. Allt ifrån fruktsallader till ett magiskt gott bananbröd!

Allt på Maria Nilas event är såklart veganskt eftersom det är en av grundpelarna i deras varumärke ♥

Precis som under mitt förra event med Maria Nila, så var stationen med Colour Refresh (alltså färgbomberna) mest populär. Det är roligt att många är så modiga och vågar testa nya färger! Men det är också det bästa med Maria Nilas Colour Refresh, att man kan våga för färgen går ändå ut efter cirka två veckor. Om man gillar färgen kan man bara fylla på varannan vecka, eller så låter man den skonsamt tvättas ut av sig självt.

Det var verkligen många olika färger som testades, allt ifrån pink pop som är pastell-rosa (så fin!) till cacao som är en av de snyggaste bruna färgerna jag någonsin sett tror jag. Alla som kör den blir så himla fina i håret!

Här ovan ser ni världens härligaste Louise från Maria Nila som sa några välkomnande ord när alla kom innan vi skålade och kickade igång eventet. Jag har ju jobbat med Maria Nila-familjen i flera år nu och det är verkligen världens bästa gäng, älskar att jobba tillsammans med dem!

Jag vill även poängtera hur mycket jag uppskattar er som följer. Under åren har ju min karriär sett lite olika ut och när jag var yngre var många följare yngre än mig, så det blev mer som fans kanske… Idag är mina följare i min egen ålder och det märks både på event, i mina kommentarsfält och när någon kommer fram på stan. Jag uppskattar verkligen det vuxna utbytet jag får av mina kanaler av alla kloka kvinnor så det är extra kul att få hänga även i verkligheten och inte bara digitalt. Jag är väldigt stolt över att vi på olika sätt kan hjälpa, peppa och finnas för varandra. Det var så fint på eventet att alla öppnade upp sig om rollen som mamma med alla svårigheter det innebär men också med allt härligt som mammarollen för med sig. Det var en genuin stämning som jag tog med mig hem sen!

TACK Maria Nila och alla mammor för en himla härlig kväll!

Foto: Herman Caroan 

  1. Hej Michaela! En fråga om färgbomberna…. är det en säker produkt att använda när man är gravid? Tycker jag får så mkt olika info från höger och vänster vad som är säkert när det gäller färgning av hår. Skulle gärna testa en färgbomb men är ju samtidigt supernojig för att nått ska skada bäbisen.
    Tack för en bra blogg!

    Hanna

  2. Hej! En fråga till veckans frågor 🙂

    Ska åka på yogaläger på Bali i februari. Brukar aldrig träna i shorts och inser nu att jag måste köpa. Vad har du haft på dig när du varit iväg och yogat i värmen? Några specifika tips? Är det bäst att yoga i tajta eller mer lösa? Och ska man ha linne eller bara bh?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi