WEEKLY PLANS

Första veckan i december, hurra! Jag har tänkt så mycket på december under det senaste året för det är min första jul med min bebis. Jag visste ju inte vem det var som skulle komma till oss förra året när jag var gravid under december och fantiserade så mycket om första julen med mitt barn. Nu är han har – världens bästa Dante! – och nu ska vi fira vår första jul tillsammans. Ni som hängt med ett tag vet att jag inte varit så förtjust i julen senaste åren, jag har tyckt att julen känts lite tom och ensam för mig när det inte är några barn med i bilden och därför är jag så lycklig och tacksam över att få fira jul med Dante. Nu börjar en ny era i vårt liv och högtider får plötsligt en ny, viktigare betydelse. Jag tycker att högtider är barnens tider så det känns fint att få fokusera på att ge honom positiva minnen kring våra högtider för resten av hans barndom (och resten av hans liv för den delen).

ANYWAY, såhär ser första veckan i december ut:

 • Vi ska på vår första rundtur på en förskola. Ja, det är sant! HUR SJUKT!!! Men Dante ska sättas i förskolekö vid 6 månader och det är ju efter jul (!!!). Så vi ska besöka en handfull förskolor under december och hoppas på att hitta flera som skulle kännas bra. Vi har runt 20 förskolor i våra kvarter så det finns att välja på!
 • Jag har ett långt möte med Grounded Factory inbokat där vi ska titta på planen för 2020. Jag är ju delägare i Grounded Factory sen i våras och vi har mycket spännande på gång för framtiden!
 • Jag ska göra botox i mina käkar, som ni vet har jag gjort det några gånger för min spänningshuvudvärk och det har hjälpt så otroligt mycket. Sen blev jag gravid och fick inte göra botox men nu när jag inte ammar längre får jag gå igen. Jag sover ju sämre än någonsin nu med en hel del uppvak per natt, vaknar med spända käkar och huvudvärk nästan varje dag så det här ser jag fram emot.
 • Jag ska på ett event som Michaela Wissén har med The Case Factory som hon designat en liten kollektion för – heja!
 • På onsdag förmiddag har jag månadens skönhetsbehandlingar inbokade så då är Dante med hans farfar. Nu gör jag så att jag tar en för- eller eftermiddag i månaden och bokar in allt på en gång, det blir enklast. Mina svärisar bor precis vid Studio Paavola där jag gör både fransar och naglar så det passar perfekt!
 • På torsdag ska vi på Tim (Avicii)s Tribute Concert! Det ska bli både festligt och fint.

  Förutom detta så ska jag på mitt första riktiga träningspass, gå ett gäng promenader, hänga med dantis och julpynta. Hoppas er vecka också blir härlig! Puss!


Åh så fin look! Bild härifrån. 

 1. Åh förstår verkligen känslan av att få fira första julen med sin lilla bebis <3. Är första julen för min lilla med :).
  Tänkte fråga vad du och D har tänkt ge i julklapp till Dante, skulle vara kul med lite inspo! 🙂 Kram

 2. Hej! Ett annat tips till käkarna är att göra avslappningsövningar för dem varje dag. Finns lite övningar på nätet. Går ju göra i samband med yoga exempelvis! Det är ju dessutom en långsiktig lösning för att komma tillrätta med problemet 🙂

 3. Hur ofta gör du dina naglar? Tycker mitt shellack försvinner efter typ två veckor redan (har ingen förstärkning) medans andra kan ha sitt i typ en månad???

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi