Ensam-söndag och inspiration

Jacka / Tröja / Skor / Byxor / Väska

Väska / Kjol / Tröja  Skor / Kappa

Jacka / Mössa / TröjaSkor / Jeans

 Tröja / Väska / Mössa / Skor / Kappa

Glad första advent gullisar!

Har ni en mysig söndag so far? Jag har haft en underbar dag och helg. Killarna har varit iväg idag så jag har haft en ensamdag – något jag verkligen behöver och uppskattar att få. Ungefär en dag i månaden går D iväg med Dante nästan hela dagen så jag får hänga hemma själv. Det är jätteviktigt för mig med ensamtid hemma så att jag bara får vara så jag har njutit till max. Jag har slängt grovsopor, gått en promenad, kollat på veckans Bachelor som jag inte hunnit se än, jobbat och vilat. Sen kom killarna hem och då blev det kvalitetstid innan Dante somnade. Nu ska vi strax kolla på Solsidan och äta choklad innan en ny vecka börjar imorgon. GUD vad mysigt med december, jag är sååå taggad på den här månaden.

Ovan ser ni lite fina grejer jag önskar mig, satte ihop dem samtidigt som jag valde ut decembers monthly pics (klick!). Kanske får ni inspiration till något fint till er själva. Puss!

  1. Vet inte riktigt var jag ska skriva det om inte här men Stephanies krönika på FORNI är FANTASTISK. Så otroligt välskriven! Mer från Steffi!

  2. Vad gjorde du på söndagar som singel?
    TYcker att det kan bli lite ensamt ibland och spec om man varit ute kvällen innan och kanske får lite bakisångest

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi