CHIMI BLACK WEEK (solglasögon-himlen!)

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Chimi

I januari åker vi till Sydafrika vilket blir vår första resa med Dante och efter att Dante kommit till världen. A DREAM COME TRUE! Vi åker när han är 6 månader och kör en riktig drömresa till Kapstaden med våra bästa vänner.

Inför resan ville båda jag och D stärka upp vår solglasögon-garderob så det blev några nya par från CHIMI.

Nu under black week har Chimi Eyewear upp till 50% rabatt på deras webshop vilket är ett perfekt tillfälle att slå till på de där bågarna man aldrig unnade sig till sommaren. Eller de solglasögonen som ska få följa med på vinterresan. Eller den där julklappen till pojkvännen som skulle passa svinbra i nya CHIMI-brillor.

#004 i KIWI

Till pojkvännen måste jag rekommendera #004-modellen, den är så jävla snygg på killar och både D och min brorsa har fått varsitt par av mig. Jag älskar färgen KIWI eftersom grön är en av mina favoritfärger, kan också tänka mig att den blir riktigt snygg i Kapstaden!

#008 i COCO och BERRY

Själv är jag svag för #006 och #008. Jag har dem i mörka färger, svart och brunt, så att de funkar även när det är soligt här hemma i Stockholm nu i vinter. Jag går ju en del barnvagnspromenader och när solen ligger på är det skönt att alltid ha ett par solglasögon redo i skötväskan. Då är #008 i COCO den bästa varianten om ni frågar mig! De är stora vilket är skönt när man går omkring osminkad och så skyddar de rejält från solens strålar. Jag har dem i svart också för den klassiska looken.

#006 är lite mer glamourösa bågar i min värld och ett sånt par jag har vid poolen eller på beach cluben. Eller på vingårdarna nere i Sydafrika som vi ska besöka!

(längtar ihjäl mig nu)

Dessutom: om ni inte ska till varmare breddgrader i vinter så har CHIMI även släppt skidglasögon nu i vinter! Också en perfekt julklapp till den som ska på skidresa.

ALLTSÅ:

Upp till 50% på hela sortimentet hos CHIMI EYEWEAR. Om ni anger koden FORNI i kassan får ni ytterligare 10% om ni köper två par solglasögon eller fler. Denna kod är giltig fram till den 2:a december så pass på.

Chimi har just nu en pop up-shop i Sturegallerian så om ni glider förbi där idag eller imorgon så gäller samma rabattkod (FORNI) även där och samma BLACK WEEK-rea finns i butiken.

CHIMI har fri frakt och ett års garanti på alla sina bågar för att garantera bästa möjliga kvalitet. Älskar sånt!

Här kommer ni direkt till BLACK WEEK-shopen!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi