Lace Laboratory – av kvinnor, för kvinnor

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Lace Laboratory

Jag gick in i min kompis Faye under en sommardag här i Stockholm för ett par år sen. D kände henne sen innan så vi började prata och jag frågade vad hon pysslar med just nu.

”Jag håller på att starta ett tros-märke!”, skrek hon exalterat när jag frågade. Jag blev så förvånad av det svaret för att starta ett tros-märke är väl inget som ens vänner gör sådär jätteofta. Eftersom jag är sjukt intresserad av underkläder och nästintill besatt av att hitta underkläder som BÅDE är sköna OCH snygga, så frågade jag ut henne och hon drog hela pitchen för mig. Jag blev såld och hon lovade att jag skulle få bli en av de första att testa trosorna.

Inte långt senare dök en present upp på posten och jag invigde mina första par Lace Laboratory-trosor. Faye startade varumärket tillsammans med vår kompis Felicia så det är alltså grundat av två kvinnor – för kvinnor.

Jag var sjukt imponerad över passformen, utseendet och stretchen. Jag har haft spetstrosor i string-modell i mååånga år och det här var by far de bästa jag hade testat. Trosorna är skapade så att spetsen stretchar sig upp till 150% (!) vilket får trosan att följa kroppens rörelser och forma sig efter kroppen på ett smidigt och följsamt sätt.

Det här var två år sen nu och idag är min underklädes-låda fylld av Lace Laboratory-trosor ♥

Minns ni förra veckan när jag bloggade om att vi högkänsliga personer är mer känsliga för saker som sitter tajt? Det är så sjukt intressant att HSP-människor ofta inte klarar av att ha för tajta eller osköna plagg mot kroppen. Jag har gjort mig av med alla trosor som skär in, BH:ar med osköna byglar, strumpor som sitter för tight om ankeln, byxor som är för små i midjan – you name it. Jag vägrar vara oskön för det är liksom det absolut sista jag har tid att fokusera på i mitt liv. Däremot är det ju viktigt för mig att känna mig fin och jag har alltid haft fina underkläder. Ibland har de varit mer fina än sköna och ibland mer sköna än fina. Därför älskar jag Lace-trosorna, för att jag får båda delarna och de verkligen är precis i min smak (för smaken är ju som baken, hehe).

Jag är så stolt över att inleda ett längre samarbete med Lace Laboratory och ser fram emot att presentera dem ännu mer i mina kanaler framöver. För att fira samarbetet vill jag ge er en rabattkod som ger 25% rabatt på alla trosor med koden FORNI25!

Koden gäller till den 1/12 och rabatten dras i kassan. Här (klick!) kommer ni direkt till shopen.

Lace Laboratorys grundidé bygger på att alla kvinnor ska känna sig bekväma i sina underkläder och som den bästa versionen av sig själva i deras trosor. Ingen ångest och inget åtsittande – utan bara feelgood!

Bara för att jag är nyfiken, innan vi avslutar: har någon av er testat dessa trosor redan? Vad tycker ni? Vore kul att höra om det är fler som är lika förtjusta som jag är!

 1. Bästa och skönaste trosorna jag vet!!! Håller sakta men säkert på att byter ut samtliga trosor mot endast Lace laboratory och fått två av mina närmsta vänner att göra likadant. Det kan inte finnas någon som inte gillar dom. Snygg passform, skönt material, väldigt bra kvalité och sist men inte minst sjukt bra pris!!!

 2. Ja, jag köpte mitt första par för strax över ett år sen och nu använder jag inga andra trosor, har endast lace laboratory i troslådan. Hatar också allt som sitter oskönt, dessa är verkligen sköna och skitsnygga. Skulle önska att bomullen i grenen gick lite längre fram bara för mer skydd när man har tajta jeans, fiffi kan ju liksom “fastna” i spetsen om ni fattar… men annars är de perfekta.

 3. Åhhhh hoppats på att du ska släppa ett samarbete med dom sedan de började ploppa upp lite i dina kanaler!!! Jag köpte faktiskt mina första när du la ut en story för jättelänge sedan! Jag är också besatt och har aldrig testat några så mjuka stringtrosor. Håller sig snygga trots massa tvättar också. Tummen upp för grym produkt. <3

  1. Men gud vad kul att höra så mycket positivt, jag håller helt med! Blev såld när jag testade dem första gången och nu är de mina absoluta favoriter. Puss!

  1. Jag tycker Lace är både snyggare och skönare. De är mjukare och stretchigare och mer följsamma mot kroppen, har snyggare passform, inte lika breda “i rumpan” (tycker Hanky Panky liksom veckar och korvar sig för mycket). Dessutom tycker jag HP är för låga, Lace är också låga men inte på samma sätt…

 4. Alltså jag måste ju bara säga att jag älskar förpackningen! Vill absolut prova dessa i något skede! Sköna underbyxor är ju det viktigaste!

 5. Dom är sååååå sköna! Jag tycker alltid jag får muffin top av lite finare trosor och att jag då måste köpa en större storlek så att den ska passa vid magen, men då blir dom för stora i rumpan. Dom här sitter som en smäck. Typ skönaste trosorna jag haft.

 6. Hur är dessa i jämförelse med Hanky Panky? Älskar HP och tänker att Lace Laboratory skulle kunna vara ett bra alternativ och de är lika sköna 🙂

  1. De är mycket bättre i kvalitet, passform och design. Jag körde också HP innan och har nu gått över helt till dessa. Testa att beställa ett par – jag tror inte du kommer bli besviken! Kram!

  1. Yes, som du ser om du går in på deras sajt så är det stringtrosor de tillverkar i dagsläget 🙂 Håll utkik i framtiden om de utökar till andra modeller också! Personligen använder jag nästan bara denna modell och de är så sköna. Kram!

 7. Åh, jag försökte använda koden men det står bara “Enter a valid discount code or gift card”
  Någon annan som försökt och lyckats? 🙂

 8. En fråga till frågor med forni: Kommer din polotröja att komma in i lager igen? Den är så himla fin, men den tog slut snabbt i storlek S 🙁 Kram!!

 9. Vet inte riktigt vad jag tycker, de är sköna på ett sett men har problem med att de snurrar sig under byxor pga att de är lite breda. Har relativt smala höfter men mycket rumpa, så vet inte om jag möjligtvis har fel storlek och borde ha en mindre? Men kvaliten är annars magisk!

 10. Jag var i färd med att byta ut hela teosgarderoben till enbart Hanky Panky men sen såg jag dessa och tänkte att jag måste prova och jag ångrar det verkligen inte. Lace Laboratorys trosor är så mycket skönare, har bättre kvalitet och är dessutom billigare. Jag jobbar nu på att hela trosgarderoben enbart ska bestå av Lace Laboratory och jag önskar så att de gjorde matchande BH-ar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi