Årets första jul-lunch, babyshower & kompishäng

Min helg började med årets första jullunch som Dasha hade bjudit in till på Hallwylska!

Vi var typ 40 kompisar som var ditbjudna och stämningen var verkligen på TOPP! Åt massa god mat, hängde med mina vänner och drack bubbel.

Jag med två favvotjejer. Så galet att Steffi är gravid med enäggstvillingar! Kommer en krönika av henne på FORNI om hur det känns när man får reda på att man är gravid MED TVILLINGAR – kanske världens galnaste grej.

På eftermiddagen hämtade jag upp mina killar som var på D’s kontor där Dante hade charmat alla tjejer. Så kul när jag kommer dit så sitter D i en del av kontoret och Dante i knät på en supergullig tjej på andra sidan lokalen ha ha. Jag är väldigt öppen för att låta människor hänga med Dante och tycker bara det är mysigt. Och tacksamt! Hallå jag fick världens härligaste lunch och Dante fick obegränsat med uppmärksamhet.

På kvällen åt vi en gryta som D lagat och så jobbade jag till läggdags (jag har extremt oklara arbetstider nu för tiden)

Där inne låg min lilla favorit och sov så sött medan hans föräldrar satt och jobbade med Idol på i bakgrunden.

I lördags hade jag vääärldens trevligaste dag inbokad.

Först ut var försenad babyshower för Nelli! Hon och Ralph kom och var såhär tjusiga, så åt vi massa mat och drack vin och hängde hela eftermiddagen. Sjukt mysigt.

På kvällen var vi hembjudna till våra vänner Kristian och Stina. De bjöd på helt otroligt god mat och världens härligaste sällskap.

Stina hade gjort egna maränger till efterrätten, mums. Vid elva tog vi en taxi hem efter att ha skrattat så mycket så vi hade ont i magen. Linn och Mattias var också med och allt skratt var nog Mattias förtjänst. Så tacksam över att ha världens roligaste kompis.

Kompishelgen fortsatte även i söndags.

Först tog vi en kort prommis med Harry och Nelli innan vi gick vidare själva en timme. På eftermiddagen kom Carl förbi på kaffe och på kvällen kom Sam och Emma för att ha lite söndagsmys.

MY GOD vilken härlig helg. Tack!

    1. Det är ett rum utan fönster, köket låg där innan men de som bodde här innan oss flyttade köket och gjorde ett litet babyrum där när de väntade barn 🙂

  1. Hej Michaela!
    Jag är så nyfiken på er Sydafrikaresa eftersom jag själv har en planerad resa till Kapstaden i vår. Vi vill gärna besöka vindistrikten också men det finns så mycket boenden och restauranger att välja mellan! Du och D brukar vara så duktiga på att hitta och boka upp trevliga ställen då jag tänkte höra om du har några sådana tips? Jag förstår om du vill vänta med att skriva i bloggen tills ni varit där men ville ändå passa på att fråga! Kram

  2. Hej! Kan du skriva lite om dantes sömn under olika månader, hur den ser ut nu och hur nu fick honom att börja sova i egen säng? <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi