WEEKLY PLANS

Hej gosisar,

Hoppas ni mår toppen idag. Vi lägger en riktigt bra helg bakom oss så jag känner mig på bra humör idag. Jag är så peppad på december och alla julfester som stundar, förra året var jag hemligt gravid och struntade i alla festligheter så i år tar jag lite revansch. Men innan december står novembers sista vecka inför oss! Jag måste säga att november har varit en av de tristaste månaderna detta år, herregud vi har ju knappt fått se solen. Så deppigt. Men nu blir det lussekatter och julbelysning så det står härliga till!

Den här veckan är såhär:
Oplanerad måndag. Pressfrukost med Grounded Factory, massage på Sturebadet och mamma-event med Maria Nila på tisdag. Vår sista mama & baby-yoga och öppning av Adoore pop up shop på onsdag. Lunch med Jossan och möte med samarbetspartner på torsdag. Lunch med NIVEA på fredag.

En del jobb och en del kul, helt perfekt vecka med andra ord. Puss!

  1. Hej fina 🙂 tack för en riktig feel-good-blogg, får alltid en myskänsla när ja går in här 🙂
    ja har en fråga till frågor me forni.
    Jag har börjat få lite veck under ögonen o antar att de beror på att ja e torr runt om. Har provat lite olika ögonkrämer men ja e super känslig o blir ist röd o irriterad, o de e ju trist att både ha rynkor o röda ögon som en ödla… Har du några tips på snälla men super bra krämer?
    Hoppas ni får en fin dag 🙂
    Kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi