It’s live – Michaela Forni for Soft Goat

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Soft Goat

Nu är min kollektion live och här hittar ni den!

I kollektionen hittar ni skjortan i två olika färger (samma två nyanser som sist eftersom vi jobbar i det här ofärgade garnet), ett par byxor i två olika färger, en scarf och så en oversized polotröja som är reversible – det är alltså två färger i en! Du vänder alltså tröjan ut och in för att få fram den ljusa nyansen. Sömmarna är sydda så att man inte ska se att något håll är ut och in utan att den ska vara lika snygg oavsett vilken färg man har. Det känns så rätt att ta fram den typ av plagg, det gör den ännu mer tidlös och hållbar och verkligen en tröja som kan leva kvar i garderoben för evigt.

Här ser ni tröjan med färgen “nature”…

… och här är med färgen “sand”! HUR FIN ÄR DEN INTE! Herregud jag tuppar av!

Byxorna som släpps kommer i båda färgerna som du kan matcha med de övriga plaggen i kollektionen, de är så fina till tröjan men även till skjortan!

Jag kom på idén till byxorna tillsammans med Emelie som jobbade med mig förut, så vi skissade fram den här idén på ett par lite mer skräddade byxor. Tanken är att det inte ska vara ett par byxor som bara funkar för hemmabruk eller resor utan lika bra till jobbet. De här är därför tjockare stickade och har en söm framtill för att skapa “kostymkänslan”. De är verkligen helt magiska!

Och så den ljuvliga sjalen som har tagit längst tid att få fram för att den var så svår att få till perfekt. Den är i det tunnaste kashmirgarnet, så vackert stickad, och så har den ett av mina citat printat på sig. Citatet kan antingen bäras synligt eller döljas om man vill ha det som en egen, hemlig påminnelse.

Hon må vara oresonlig, men det studsar stjärnor efter henne där hon går. 

  1. Så fint! Hamnar på önskelistan direkt! Visst hade du skjortan under graviditeten, hur länge funkade den och vilken storlek hade du? Perfekt med snygga plagg man kan ha både nu som preggo men även funkar lika bra sen. Blir den väldigt varm? Tack på förhand! /Josefine

  2. Wow så snyggt och vilka fina bilder på dig <3
    Det citatet vill man def inte gömma utan ska synas, så galet fint!!

  3. Så jävla fina plagg! Bra jobbat, måste verkligen säga att din stil är bara så bäst och jag gillar att du är en av få influencers som verkligen använder dina kläder fler än en gång. DET inspirerar mig! Så trött på att hela tiden bli matad med nytt, nytt, nytt. Vill hellre få genuina tips på hur jag ska matcha mina kläder om och om igen. Ps. Dante är sååå söt 💕

  4. Så snygga byxor!! (Dock sjukt dyra men vet ju såklart att kashmir kostar). Men om man trots allt ska unna sig dessa, så undrar jag hur de är i midjan? Hoppas höga 🙂 och undrar även om de töjer sig eller typ ”glider ner” om du fattar under dagen. Kram!

  5. Hej Michaela! Minns att du utlovade en guide till Sicilien men hittar den inte, bara de olika inläggen från resan. Finns det någon guide? Kram

  6. visst löser ni så att ni får in flera turtlenecks? beställde en för stor storlek (som dock var FANTASTISK) och dör om jag inte kan beställa den i rätt storlek.:(

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi