Frågor med Forni

Åh, hoppas nattningen går smidigare imorgon!
Apropå bachelor så är jag nyfiken på vem/vilka du hejar på?

Jag gillar Johanna, Amanda, Larka och Cherryl mest! De verkar vara gulliga och härliga tjejer. Killarna i år är däremot ingenting för mig haha. Vill inte vara för hård i bloggen så sparar de tankarna, kanske ska göra ett poddavsnitt om det till FORNI? Finns ju så mkt att diskutera!

Hej Michaela!
Skulle du kunna ge tips på en bra peeling mask? Eller vilken använder du för tillfället som du verkligen tycker om?
Kram kram! 🥰

Jag gillar verkligen NIVEAs peelingmask, det är ett riktigt bra budgetalternativ som jag kör på! När jag ska lyxa till det använder jag just nu Dr Brandts peeling, närmare bestämt denna (klick!).

Hur tänker du kring mässlingsvaccin till Dante? Blev avrådd av min läkare på BVC att åka utanför Europa på grund av risken att bli smittad på flygplatser innan den lilla är sex månader. Men vill gärna åka på en härlig resa!

Jag tror det är en generationsfråga när det kommer till råd för mässlingvaccin. Den “gamla” skolan verkar avråda från att resa medan den yngre generationens läkare eller barnmorskor förstår att det inte är ett alternativ för de flesta människor. Många idag vill passa på att resa under föräldraledighet med sina bebisar.

Vi kommer att vaccinera Dante för mässling innan vår resa och man kan gå till en läkare som gör en bedömning på om det behövs eller inte. Mässling är typ lika farligt i Italien som i vissa länder utanför Europa som jag har förstått det så det finns ingen garanti att det är mer säkert inom Europa. Dessutom har bebisen skydd från mamman om du är vaccinerad fram tills sex månader så det är inga problem för er att resa innan dess. Och om ni ska resa i samband med att bebisen blir sex månader kan ni gå till en läkare för att få en bedömning om huruvida ni borda vaccinera eller inte. Puss!

Hej Michaela! Hur gör man för att börja älska sig själv efter man blivit dumpad utan förvarning?
Mitt ex dumpade mig, efter 6 månader tillsammans med förklaringen att han hade tappat känslorna. Jag var dödskär. Jag försökte få fram vad det var som gjort att han tappat känslorna efter så pass kort tid, utan framgång. Han hade inte gett några indikationer på att jag skulle ändra på något under förhållandet heller. Utan fick endast svar som ”det är inte du, det är jag” och ”jag är inte redo för ett förhållande” osv. Känns som riktiga klyschor?
Men hur mycket man än vrider och vänder på det är det ju något med mig som han inte tycker om, och det gör så fruktansvärt ont, känns som allt är mitt fel och att jag är värdelös.
Tacksam för svar
Kram!

Hej fina du,

Att han inte har några känslor för dig har ingenting med DIG att göra. Du kan inte göra något annorlunda för att få någon att älska dig mer eller känna starkare. Människor känner det vi känner. Jag har också blivit dumpad med de där jäkla klyschorna och sen har samma kille gått och typ förlovat sig med någon ett halvår senare. Hur hårt det än är att inse var det ju för att han helt enkelt inte kände lika starkt för mig som jag gjorde för honom – men det finns ingenting jag hade kunnat göra för att förändra det. Han är ju uppenbarligen inte personen i ditt liv om han inte vill vara med dig, utan då är det någon annan där ute som är det, för den personen kommer inte känna svagt för dig utan du kommer vara hela hans värld. Gå vidare och blicka framåt, du kommer hitta rätt när tiden är inne <3

Hej Michaela!

Tack för en härlig blogg. Jag har en fråga som nog inte passar inte i detta inlägg men jag undrar hur ni resonerade kring att åka till Maldiverna under graviditeten? Jag är tidigt gravid (vecka 5) och ska på bröllopsresa till Maldiverna i december och har blivit uppskrämd av kompisar att man inte borde åka dit pga zikaviruset. Hur tänkte ni?
Tacksam för svar!

Med vänlig hälsning, Sofia

Det är ingen zika-risk på Maldiverna, jag gjorde väldigt mycket research innan så ni kan åka dit med gott samvete <3

Hej fina Michaela! Älskade din förra kollektion för soft goat och speciellt skjortan! Tyvärr så satt storlek L lite för tight över mina tata’s och det såg inte sådär snyggt, avslappnat och löst ut som jag hade önskat och det var ju surt för min del.. har ni några tankar på att kanske utöka storlekarna på din kollektion till kanske XL? Eller det kanske inte är möjligt? Jag tänker att det skadar ju inte att fråga 🙂 i annat fall får jag väl köpa storlek L och köra dubbla bh:ar och utsätta mig själv för lite andnöd, det är den värd haha!

Ha en fin helg och tack för alla härliga blogginlägg och artiklar på FORNI !!!!

Hej bästa!

Den kommer att komma i både XL och XS i denna kollektion! Vi struntade i de storlekarna eftersom vi inte visste hur bra den skulle sälja så ville hellre beställa fler i S, M och L än chansa med XS och XL men sedan när vi såg responsen la vi in de storlekarna för kommande kollektion! Lägg en bevakning på Soft Goats hemsida så kan du bara klicka hem den när den kommer.

Puss!

  1. Tack för svar på frågan om bachelor! 😀
    Hoppas verkligen på ett poddavsnitt om det på Forni, håller med om att det finns en heeel del att snacka om!

  2. De är mina favoriter också i Bachelor – de verkar vara reko och ärliga. Så mycket drama annars, hade fasen aldrig stått ut i det där huset….;)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi