Köns-aw, bästishäng och firande

I fredags åt jag och Dantis lunch med PetraTaverna Brillo. Vi åt varsin salsicciapasta och Dante somnade preciiiis när maten kom in = succé! Fick 45 minuter i lugn och ro med min bästis och tankade energi för resten av dagen.

Jag hade på mig en kappa som jag köpt på Afound (kommer från STAND), polotröja från Andiata, byxor från By Timo och boots från Acne.

På kvällen hade Petra och Markus deras gender reveal party, eller KÖNS-AW som Petra så graciöst döpt aftonen till. Jag drack ett glas bubbel, skålade för att dom ska få en liten pojke (HURRA!) och sen gick jag hem vid 19-tiden. Väl hemma bytte jag av med D som skulle bort och så bänkade jag mig med choklad framför Bachelor.

Det finns bara en enda bild på min telefon från i lördags och det är denna på lilltjockisen. Vi tog det lugnt hemma hela dagen, gick en promenad och på kvällen kom våra kompisar Harry och Nelli över med deras lilla Ralph som är tre veckor yngre än Dante. Jag hade lagat en lasagne under eftermiddagen som vi åt till varmrätt och bebisarna skötte sig exemplariskt hela kvällen. Vi höll faktiskt på till 01.30 sjukt nog… men bebisarna sov nästan hela tiden och det var så trevligt.

I söndags åkte vi hem till mina föräldrar för att fira Timmy som fyllt år!

Det blev tårta och gos och så var ännu en supermysig och skön helg över (förutom att jag och D knappt sov något på hela helgen och var två zombies när söndagskvällen kom :-).

 1. Vad är din erfarenhet från Afound? Tycker de har många snygga kläder men verkar vara för bra (läs billigt) för att vara sant? Kram!

 2. Hej Michaela!
  Måste börja med att ge dig och hela forni teamet en stor eloge, tycker verkligen ni hittat ett unikt koncept och blir alltid inspirerad när jag klickar mig in på forni. Nu till min fråga! Jag har alltid tyckt att du är väldigt duktig på att markera ut annonser och samarbeten. Däremot, på forni, är det många annonser i rutorna nedanför (brukar stå artiklar på forni eller liknande), som är annonser. Det står såklart annons, men dom är utformade på exakt samma sett som ert egna material. Har flera gånger råkat klicka mig på någon annons (exempelvis kvittfjell), då jag trodde att detta va en artikel ni skrivit.
  Undrar bara lite hur du tänker kring detta? Som sagt ingen större kritik men reagerade bara på detta då jag alltid tycker ni har varit så bra på att markera ut samarbete, och därmed upplevs mycket också som äkta.

  Kram

 3. Hej Michaela, det här är absolut inget illa menat utan är bara nyfiken… äter du fortfarande mycket veganskt/vegetariskt? Syns inte så mycket i bloggen tråkigt nog. Var roligt förut att se när du provade recept exempelvis.

  1. Yes, jag äter mycket vego av olika slag och ofta veganska alternativ men det är mina lite tråkigare måltider så brukar inte fota eller visa upp dem. På helger och så äter jag mer kött och när jag blev gravid släppte jag på alla restriktioner och bara åt det som jag var sugen på. Ska försöka bli bättre på att visa mer vegorecept men tiden finns inte riktigt till just nu. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi