Att bli snuvad på Bachelor

Innehåller annonslänkar

Omlott tröja / Grå hoodie / Grå byxor / Beige tröja / Beiga byxor / Beige tröja / Beiga byxor

Omlott tröja / Bruna byxor / Grå klänning / Gått set / Brun tröja / Bruna byxor / Scarf

God kväll gosungar,

Puh, läggningen tog 1h och 45min ikväll… inte roligt. Extra inte roligt eftersom jag sa åt D att dra och träna vid halv sex så jag fick ta allt själv. Hade nämligen en plan om att D skulle gå och träna medan jag skulle lägga Dante helt smärtfritt (ha ha!) och sen avnjuta Bachelor i lugn och ro. Så blev det icke och nu sitter jag här och måste hetsjobba istället. Var även tvungen att duscha pga har inte tvättat håret på sex dagar… hur ofta tvättar ni håret? Jag brukar tvätta varje 3-4 dag men senaste tiden har det snarare närmat sig en vecka haha. Tacka vet jag torrschampo!

Anyway, här ovan ser ni lite tjusiga hemmaplagg som kan vara perfekta att önska sig i julklapp eller unna sig själv i november-present. Den här månaden är ju helt o t r o l i g t mörk och deppig så då får man lägga lite extra krut på hemmamyset. Jag ska börja äta en saffransbulle om dagen från och med nu och ha på mig mina kashmirset igen nu när jag inte behöver tänka på amningen.

Jaja, ha en mysig kväll och njut av Bachelor ni som inte har bebisar haha. PUSS!

 1. Tack för att du är ärlig om mammalivet, att påminnas om att det finns fler där ute som kämpar behövde jag lite extra idag… heja oss <3 /mamma till 5 månaders-bebis

  1. Jag känner igen det där, och fy fan vad arg man kan bli på sin bebis haha. Eller i alla fall jag stundtals. Man vill bara skrika: ”MEN SOV FÖR FAN!” Men som att det skulle hjälpa haha.
   Massa igenkänningskramar från en mamma till en 3åring och en 7månaders!

  1. För han var och tränade? Sen när han kom hem så tog han ju Dante medan jag hoppade in i duschen.

 2. Åh, hoppas nattningen går smidigare imorgon!
  Apropå bachelor så är jag nyfiken på vem/vilka du hejar på? 🙂

 3. Fråga till nästa frågor med Forni:
  Hej Michaela! Hur gör man för att börja älska sig själv efter man blivit dumpad utan förvarning?
  Mitt ex dumpade mig, efter 6 månader tillsammans med förklaringen att han hade tappat känslorna. Jag var dödskär. Jag försökte få fram vad det var som gjort att han tappat känslorna efter så pass kort tid, utan framgång. Han hade inte gett några indikationer på att jag skulle ändra på något under förhållandet heller. Utan fick endast svar som ”det är inte du, det är jag” och ”jag är inte redo för ett förhållande” osv. Känns som riktiga klyschor?
  Men hur mycket man än vrider och vänder på det är det ju något med mig som han inte tycker om, och det gör så fruktansvärt ont, känns som allt är mitt fel och att jag är värdelös.
  Tacksam för svar
  Kram!

  1. Ok, tills du får ett svar så passar jag på att ge ett annat perspektiv på din fundering, i all välmening. Hos en del personer sitter känslorna djupare, de blir inte störtkära utan sådant växer fram. Din kärlek kanske tyckte om dig o blev tillsammans för att han trodde att han skulle bli kär men att de känslorna aldrig riktigt kom. Sådant händer o det är ingens ”fel”. Att du ”måste” gjort ngt fel är helt fel sätt att tänka. Det finns ju massor av människor runt oss som vi verkligen tycker om, men inte är kära i. De personerna har ju inte gjort ngt fel, det bara är så.. Alla blir inte kära i alla o ibland blir man förälskad i ngn som inte har samma känslor. Så är det. Du har säkert haft ngn som varit mer intresserad av dig än vad du av denne, o den personen kanske inte heller hade gjort ngt som gjorde att du inte hade samma känslor för denne. Sedan kan kärlek göra ont ändå, därför kanske man även värdesätter den mer ju fler krossade hjärtan man haft. Den blir på ngt sätt mer o mer storslagen o ömtålig, på ett fint sätt

 4. Tar fortfarande MINST två timmar att lägga vår femåring. VARJE KVÄLL. Om pappan duger? Nej, bara jag. Jobbigt? Så in i helvete. Tar oss typ tre kvällar att ta oss igenom ETT idolavsnitt pga när barnen – de är tre stycken – väl sover är vi så utmattade att ögonen går i kors.

 5. Samma här, ca 4 dagar mellan hårtvätt. Så roligt att läsa att Dante mår bättre i magen och så även ni:) Heja ni som familj! Han är verkligen supergullig!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi