Babykaos, kär i oktober och lunchtips

Hej hjärtan,

Det är fredagskväll och klockan är 23.02. Jag har precis nattat om Dante och sett klart veckans avsnitt av Bachelor. D är iväg och jag ska snart krypa ner bredvid min bebis. Han har varit på riktigt gosigt humör senaste dagarna sen febern försvann och det är så mysigt. För det mesta sover han i sitt bedside crib men nu la jag honom bredvid mig så snart ska jag krypa ner och andas in hans nacke.

Men innan dess tänkte jag visa lite blandade bilder från senaste veckorna! Jag uppdaterar er alltid om helgerna men glömmer veckorna så här kommer lite mixat från förra månaden.

HEJ GULLNOS!

En dag kom mamma över för att passa Dante när jag skulle jobba och hon hade köpt med sig donuts från Mr Cake som fika. De är sååå jäkla goda och precis det man ska unna sig i oktober för att pigga upp regniga dagar.

Oktober innehöll förvisso mer sol än regn (till skillnad från november). Jag kände mig kär i hösten hela oktober, det var sååå vackert ute och varenda promenad jag tog var underbar. Det är verkligen en månad jag kommer minnas med kärlek när Dante blir större för våra promenader var liksom precis så som jag hade drömt om innan han kom.

Dantes nya bästis August kom till världen i slutet på september så i oktober fick vi äntligen träffa honom och nu ses vi ju var och varannan dag. Han är ljuvlig.

En dag spelade jag och Amanda in ett samarbete med Babybjörn!

Finns inget mysigare än att gå runt med Dante i björnen. Han har vagnvägrat lite så det har varit en del bärsele senaste tiden. Inte mig emot.

Jag var och fixade håret som ni vet och det var kanske oktobers bästa grej. Har känt mig så mycket fräschare sen jag gjorde det, även om amningen har gjort att mitt hår ramlar av och är helt dött. Noll stadga, lyster eller volym kvar men det kommer väl tillbaka snart hoppas jag…

Jag var med i Babykaos-podden och pratade om förlossningen – lyssna om ni vill!

Dante matchade med sin filt hemma 🙂

Och så har jag ätit massa luncher med kompisar.

Bland annat med Bosse och PetraBodyBuddy.

Deras bowls är maaagiska.

Det var allt för nu, sängen kallar och bebisen gnyr. PUSS

  1. Vilket urmysigt inlägg! Fina bilder och lagom med text, perfekt när man som jag är magsjuk(…) att scrolla igenom.
    Gillar variationen där en del inlägg är fyllda med text och lite mer djupgående tankar till denna typ av inlägg (älskar helgens bilder-inläggen!). Ville bara säga att jag uppskattar mixen i din blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi