Plåtning för min nästa Soft Goat-kollektion

Idag har vi plåtat min nästa Soft Goat-kollektion som släpps i slutet av november. Den är HELT magisk och jag är så otroligt stolt! Det är en mindre kollektion än sist men med extremt utvalda plagg som vi har designat fram i minsta detalj. Skjortan kommer att finnas kvar så ni som har frågat efter den behöver inte oroa er! Den var faktiskt Soft Goats mest sålda plagg i år, helt otroligt. Så kul att ta fram saker som säljer såhär bra och blir så uppskattade! Det ger definitivt mersmak. Jag tänkte visa lite bilder från plåtningen senare, men nu ska jag äta chockad och återhämta mig från den här dagen. Puss!

 1. Din sminkning är fantastisk! Vill du berätta vilka produkter du använt här?! Önskar dig och familjen en fin helg! Kram!

 2. Hej fina Michaela! Älskade din förra kollektion för soft goat och speciellt skjortan! Tyvärr så satt storlek L lite för tight över mina tata’s och det såg inte sådär snyggt, avslappnat och löst ut som jag hade önskat och det var ju surt för min del.. har ni några tankar på att kanske utöka storlekarna på din kollektion till kanske XL? Eller det kanske inte är möjligt? Jag tänker att det skadar ju inte att fråga 🙂 i annat fall får jag väl köpa storlek L och köra dubbla bh:ar och utsätta mig själv för lite andnöd, det är den värd haha!

  Ha en fin helg och tack för alla härliga blogginlägg och artiklar på FORNI !!!!

 3. Hej Michaela!

  Tack för en härlig blogg. Jag har en fråga som nog inte passar inte i detta inlägg men jag undrar hur ni resonerade kring att åka till Maldiverna under graviditeten? Jag är tidigt gravid (vecka 5) och ska på bröllopsresa till Maldiverna i december och har blivit uppskrämd av kompisar att man inte borde åka dit pga zikaviruset. Hur tänkte ni?
  Tacksam för svar!

  Med vänlig hälsning, Sofia

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi