Hurra!

GUD så roligt att Petra igår gick ut med den fantastiska nyheten att hon ska få en bebis i maj! Det har varit så roligt att följa alla lyckoönskningar på hennes sociala medier idag och SÅ kul att äntligen få börja peppa offentligt – hittills har jag hållit tyst om denna fantastiska sak såklart men har ju nästan sprängts av pepp haha. Tur att man kan prata om det tillsammans i början när det är lite hemligt men ändå så sjukt spännande.

Så himla glad för att min bästis ska få en bebis, det är så roligt att våra barn kommer vara födda med ca 10 månaders mellanrum och kunna hänga genom alla år. Jag är ju helt övertygad om att jag och Petra kommer vara vänner för evigt så det känns superkul att hon snart får bebis. Vi har ju gått sida vid sida med det mesta i livet, så även detta <3

In och följ henne om ni också är gravida! Älskade själv att följa andra gravida under min graviditet så tips tips! Hon är i v. 15.

Anyway, här hemma har vi ju haft sjukstuga sen i söndags men nu är Dantis bättre och vi ska gå på vår yoga i eftermiddag. Blir skönt för oss båda att komma ut lite, igår avbokade jag allt för att bara vara hemma med lillen.

Ha en fin onsdag så hörs vi lite senare, puss!

  1. Tips är att ha med sig två kopior på personbevis. När vi reste nyss så bestämde sig tulltjänstemannen vid ankomst för att behålla kopian vi hade med. Resultatet blev att vi nästan inte kom iväg hem senare..också bra att ha fler kopior ifall något blir stulet!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi