Gastrotek Zink, spontanitet och vår första Fars dag!

Min underbara helg började i fredags då jag prick 19.00 skulle infinna mig på nya Gastrotek Zink som har öppnat på Grev Turegatan!

De hade premiärkväll och vi var inbjudna för att få uppleva nya restaurangen.

Det var Camilla och Stoffe som bjöd med mig och D, så trevligt och spontant vilket inte är ett ord som förekommer ofta med två bebisar i bilden 😉

Vi åt grymt god och vällagad mat. Först var det snacks och tilltugg, sen tog vi in 4-5 mellanrätter som vi delade på…

… och till sist ett kött med tre olika sorters örtsmör, pommes, sallad och så ett gott rödvin på det.

Vi avslutade med riktigt gott kaffe och ett äpple med inbakad äppelpajs-crunch! Hur briljant idé var inte det? Extra fint att den badade i vaniljsås. Vid 23 promenerade vi hem till vår sovande bebis igen som var med sin farmor och hade skött sig exemplariskt. Gud vad det ger energi för oss att komma iväg såhär då och då. Dante sover ju bara från 19 och i 3-4 timmar i sträck så han märker ju knappt att vi varit borta haha!

I lördags åt vi pannkakor till frukost.

Sen tog vi det lugnt hemma hela dagen. På eftermiddagen gick vi bort till Riche för ett spontant glas med Amanda & Shoan vilket var sjukt trevligt. Vi träffar ju inte våra bästisar lika ofta nu när vi inte är grannar längre vilket faktiskt är ganska ledsamt, jag saknar dom väldigt mycket och det är inte lika enkelt att ses när de bor utanför stan så vi får ta tillvara på sådana här tillfällen <3

När vi kom hem blev det pizza och serier i soffan.

Vi fick sms från SOS Alarm om att det brann i byggnaden mittemot oss, så läskigt! Men det verkade inte vara någon fara som tur är. Ni har laddat ner SOS Alarm-appen va??? Gör det!

I söndags var det ju D’s första fars dag 🙂 Jag hade bokat brunch på Hotell Skeppsholmen, och så gick han till Grand Hotel och spa:ade innan det! Sen fick han en superfin kashmirtröja från Soft Goat också. Man ska bli lite extra bortskämd på sin första fars dag tycker jag!

Det var så vackert och höstigt ute på Skeppsholmen!

Lillis vaknade precis när vi kom in. Hans gulliga mössa kommer från Livly, tycker han ser ut som en så stor kille i den 🙂

Vi tog in tre olika rätter och två sides som vi delade på!

Blusen hittar ni här.

Blir varm i hjärtat av den här bilden på mig och MIN SON! Eh ursäkta men hur gullig är han.

Till efterrätt blev det äppelmunk och fattiga riddare, sjukt gott.

På kvällen kom D’s familj över en sväng och sen blev Dante sjuk <333

  1. Konstig fråga kanske, men kan inte du snälla ändra så man ser vilken tid inläggen publiceras? Känns som att man som läsare är i mer “realtid” då eller vad man ska säga haha!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi