WEEKLY PLANS

God morgon måndag!

Åh vilken härlig helg jag har haft. Mysigt med vår första fars dag i den här familjen och så lite kompishäng på det. Magiskt.

Tyvärr fick Dante feber igår kväll så han är lite sjuk. Herregud så orolig man blir när ens barn blir sjukt… hög feber, ville inte äta och kissade inte. Var så jävla orolig så satt och tittade på honom fram till 03 då febern gått ner, mat var i magen och blöjan bytt. Min lilla älskling. Helt sjukt vad man orkar med som förälder, inga problem att sitta mitt i natten och vaka över sitt barn.

Jaja. Den här veckan innehåller mycket kul om Dante mår bättre såklart. Idag ska jag på Mama-galan! Det är ju obv mitt första år och det känns spännande att vara bjuden. Stort liksom, att gå på en mamma-gala. Jag och Margaux går dit tillsammans och jag ser verkligen fram emot kvällen. Ska bara vara, njuta av mat och dryck och hänga med mina kompisar.

Annars ser veckan ut såhär, bland annat:
– Möte med mitt bokförlag (!)
– Fixa mig fin inför galan och plåtning
– Plåta min nästa Soft Goat-kollektion som släpps om två veckor (!!)
– Gå på vår mama & baby-yoga
– Köra aw med några kompisar
– HÄNGA MED MITT BARN!

Och fira Petras nya smyckeskollektion för Safira. Heja älsklingen!

 

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi