WEEKLY PLANS

Hej favoriter,

Hur mår ni efter helgen? Vi hade vår första övernattning som familj i helgen, SÅ MYSIGT! Mer om det i helgen i bilder. Däremot har jag mått sådär hela helgen, jag vet inte om det är för att jag håller på och trappar ner amningen men har haft ont i magen, brösten och känt mig ur balans. Men förutom det är jag ändå lycklig för Dante har varit på riktigt bra humör vilket har varit underbart.

MER OM DET SEN!

Nu till något annat jävligt roligt: Idag börjar min nya assistent!!! Jag har varit utan assistent sen i somras och det kunde inte bli värre tajming för mig med Dantes ankomst. Att rekrytera med ett spädbarn på armen och samtidigt behöva jobba dubbelt så mycket som det från början var tänkt är inget jag önskar någon men nu blev det såhär och jag är så otroligt glad över att det är över och att jag har hittat en person som känns helt rätt för oss. Idag börjar Linda i vårt team och det ska bli så kul med en ny person i vårt team.

Idag har jag med andra ord genomgång och introduktion med Linda på kontoret. Imorgon ska vi köra team-lunch för att välkomna henne och sen har jag ett möte. På onsdag är det vår yoga och förutom det ska jag få till 2-3 powerwalks den här veckan – ett yogapass och tre powerwalks är den träningen jag kör nu fram tills i december då han är 4 månader och jag ska börja köra lite tyngre träning. På torsdag har Åhlens bjudit in till en jullunch på Skansen (MYSET!) och på fredag anordnar jag en lunch tillsammans med Stokke för åtta mamas. En rolig vecka med ganska mycket jobb men jag är ändå pepp för nu har jag äntligen någon som kan hjälpa mig!


Foto

  1. Hej Michaela!
    Jag blev nyfiken på hur du rekryterar. Står i mitt livs val (känslan) av vilken utbildning jag ska välja och jag velar kring hur jag vill bygga min framtid. När du rekryterar, vad för utbildning tittar du på och har du några generella tips på hur att komma in i det yrket du jobbar i. Jag drivs av ett kreativt jobb, med stora utvecklingsmöjligheter och nytänkande och vill kretsa mig runt power-kvinnor som är i din bransch.
    Vore kul att läsa din synvinkel och erfarenheter!
    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi