Världens härligaste torsdag

Idag har jag haft en så härlig dag med Alexia och tjejerna. Jag och Dante promenerade ut till Rosendahls trädgård vid lunchtid så åt vi morotssoppa och våfflor i deras växthus. Efter maten fikade vi, pratade och tjejerna lekte med Dante. Han blev helt förtrollad av Naomi och kunde inte släppa henne med blicken – fantastiskt att se! Nu förstår jag grejen med syskon som underhåller bebisen haha. Fick till och med äta ifred tack vare Naomis skojande med honom. Vädret idag har ju varit helt otroligt med strålande sol och riktigt krispigt. Snart börjar väl det riktiga vinterhelvetet så jag njuter till fullo fram tills dess.

Behövde den här dagen efter ännu en mardrömsnatt som resulterade i att jag och D satt som två zombies i soffan i morse haha! Nu blir det dock Phils-burgare (sitter och väntar på dem as we speak) och en lugn kväll. De lugna kvällarna behövs som återhämtning alltså, annars orkar man ju inte. Ha en fin kväll så hörs vi imorgon med en rolig tävling, puss!

  1. Älskar hur ärlig du är, både berättar hur fantastiskt livet är men även när det är jobbigt med bebis. Hjälper nog många mammor med små bebisar<3

  2. Michaela, kan inte du tipsa om doppresenter/namngivelsepresenter till en pojke? 🙂 Kram från en gudmor till en lite pojke som snart skall döpas

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi