Kompishäng, Bachelor-maraton och tidigt wake up call.

I fredags tog vi en lugn kväll hemma (som de flesta kvällar nowadays hehe). D gjorde kött med potatis och bea – en klassiker som kan vara så jäkla god mellan varven. Sen kollade vi på Idol och somnade i soffan (jag)!

I lördags blev det de obligatoriska helgpannkakorna.

D skulle iväg redan på eftermiddagen och vara borta hela lördagen, så jag och Dante träffade upp Marith. Vi gick runt Djurgården, till NK, fikade på Diplomat och hade världens härligaste eftermiddag.

När jag och bebin kom hem lekte vi en stund innan det blev dags för honom att sova för kvällen. Jag tror att han hade haft lite för kul för han sömnvägrade först, låg bara och skrattade i en halvtimme haha. Men sen somnade han och då var denna mamma inte sen med att beställa hem burgare från Jureskogs.

Givetvis åt jag den framför Bachelor. Dante var schysst nog att sova fyra timmar i sträck så att jag han kolla ikapp fem avsnitt haha. Är man besatt så är man.

Vad tycker vi om årets bachelors btw? Känns rätt givet att Felix är favoriten – både för mig och tjejerna i huset… min favorittjej hittills är Amanda, hon verkar jordnära och modig!

Eftersom D hade varit ute tog jag både natten och morgonen. Dante vaknade såklart 05 eftersom vi ställde om klockan så han och jag låg och gosade och lekte i sängen fram till 09 innan vi gick upp.

Sen gick vi en promenad i det ruskiga vädret.

Och så blev det söndagstacos. Lugn och mysig helg, så som det ska vara i oktober!

 1. Hej Michaela! Till nästa frågestund!

  Jag har så svårt att fira mina segrar, oroar mig och kämpar tills jag får blodsmak i munnen men sen när projektet (tentan/jobbet/what ever) väl är i land så typ rycker jag på axlarna och börjar sikta mot nästa. Jag kan tänka mig att flera är som jag? Hur ska vi göra för att bli bättre på att fira våra segrar? Som nu, jag har kämpat för att få mitt drömjobb i min drömstad (Köpenhamn!) och i går fick jag ett ja. Men direkt så börjar bara få ångest för att jag inte kommer klara det. Hallå!? Jag ska ju skåla i champange och dansa ner för gatan nu?? HUR GÖR MAN??

  Tack för mysig blogg! Och heja dig med bebis-tiden. Du är så bra.

  1. Gud känner preciiis samma. När man kämpat hårt och länge för att nå saker är det som att man glömmer bort att faktiskt fira segrarna, för det har blivit en vana att bara kämpa. Känns farligt på något sätt. Gärna tankar kring det!

 2. Vad kul att Amanda är din favorit. Tycker nämligen ni pratar så otroligt likt!! Tänkt på det sedan första avsnittet.

 3. Som jag skrivit tidigare . älskar helgen i bilder , eller min dag i bilder , mobilbilder … så mysigt ! 🙂

 4. Kött, potatis o bea är underskattat, så gott ! Men är det där verkligen en hel portion till dig? 😔

  1. Nej, jag tar alltid två men avskyr att ha för mycket mat på tallriken, ser så oaptitligt ut tycker jag 🙈

 5. Hej! Funderar på vilken bärsele du har och om den är skön att använda längre stunder när du är ute och går? Har du använt den sedan Dante var nyfödd (tänker support för en liten bebis). Gör lite research just nu och försöker se vad olika personer tycker innan jag slår till på en.
  Tycker din kille om den med om han använder den?

  /Vilsen förstagångsmamma to be

 6. Älskar bachelor!! Tycker mycket om Meghan, verkar så gullig, hon är en av mina favoriter till Felix, tror hon, Amanda eller Paula kommer passa honom bäst😍
  Tror på Simon och Isabella Larka, dom verkar ha bra kemi och göra varandra glada 😍

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi