FREDAG

Hej gullungar,

Ganska ironiskt att frågor med forni som jag postade i förmiddags tog mig två dagar och fyra omgångar att skriva, haha. Brukar skriva det på en timme annars. Men eftersom lillis bara sover 30 min åt gången och jag oftast bara är hemma under första napen på förmiddagen, betyder det att jag har 30 min för att duscha, göra mig i ordning, plocka undan hemma och skriva ett blogginlägg. Helt omöjlig ekvation. Jag har ju kvällarna också men ibland finns inte ett uns med energi över för att jobba då. Igår var vi på jobb-event dessutom och kom hem åtta på kvällen så då var det tack och godnatt.

Det ska bli sååå skönt med helg, orimligt taggad på att bara mysa omkring och inte jobba. Ikväll ska vi äta någon god fredagsmiddag när Dante somnat och imorgon funderar jag på att boka in någon härlig kompisdejt. Dante var vaken i stort sett hela natten i natt så mest av allt ser jag iof fram emot att sova haha. Så sjukt att en bebis vill vara vaken hela natten, det är ju svinjobbigt? Mycket skönare att bara koppla av och sova… ser fram emot när han förstår det (när han blir tonåring).

Tänkte i alla fall bara säga att jag uppdaterat min Sellpy-shop med massa gravidkläder eller kläder som inte passar längre, jag rensar ju två gånger om året så detta blev höstrensningen. Finns massa fint – klicka här för att komma till shopen!

Nu ska jag underhålla bebisen. PUSS!

 1. Vet inte om du vill ha tips på att få honom att sova längre men min son hade också en sömncykel på 30 min i Dantes ålder, man kunde alltid lita på att efter 30 min vaknar han. Vad som fick vår son att sova längre (påverkade inte nattsömnen negativt) var att han fick börja sova i vagnen även om vi bara var hemma. Vagna tills han somnar och sen är du redo där kring 30 min och vagnar igen tills han förhoppningsvis somnar om. Ju fler gånger du får honom över 30-mintröskeln desto bättre då tröskeln suddas ut mer o mer.

  1. Ungefär så gör jag med. Min bebis har en sömncykel på ca 40 minuter, så om jag är redo och vaggar/rullar vid rätt tid sover hon ett 80 minuterspass istället. Brukar dock bli att jag har henne sovandes i famnen första ”40-minuterspasset”, vaggar henne lite vid rätt tid och lägger sen ner henne så sover hon 40 minuter till själv.

 2. Min 3 månaders var också vaken hela natten fast i förr går, skjut mig kände jag bara 😅 så sjukt jobbigt att aldrig få sova!! Och min bebis sover också bara á 30 min dagtid så man hinner inte direkt somna och vila med henne på dagen heller. Ååhh bebis livet! Hoppas du får sova mer i helgen! Kan säga att det där med dygnsrytm KOMMER bli bättre inom en inte all för lång tid!

 3. Hej! Undrar om du eller nån annan här har tips på snygga gravidbyxor? Jag vägrar köpa gravidjeans (såna med mudd och superlåg gylf) pga det är det fulaste jag vet, gillar inte så låg midja. Skulle föredra höga byxor som går över magen, typ tights fast tjocka. Hittills har alla tights jag provat varit genomskinliga, t ex de från Boob, och funkar inte som byxor. Nån som har tips? Vill inte ha klänning VARJE dag helst.

 4. Hej!
  Jag ska till Stockholm i december med min mamma och systrar. Vi ska se en show på hamburgerbörs och vill såklart äta en god middag innan! Har du några tips på bra restauranger, inte jättelångt därifrån? Gärna ett ställe med bra vegetariska alternativ.
  Tack för en grym blogg och grattis till er gullis Dante!

 5. Hej! Jag skrev tidigare men kommentaren dyker inte upp. Har du någon kommentar om drevet mot dig på bloggbevakning om att du är en snål person som säljer en hårsnodd du fått gratis?

  1. Nej, pengarna går ju till välgörenhet så tycker det är bättre att saker sälja och jag kan skänka intäkterna till barncancerfonden än att sakerna ligger hemma och inte används 🙂 Folk vill bara ha något att hata på.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi