Dagsfest, tårta och Bachelor

I fredags fick vi en tårta och en superfin blombukett av Cubus för att fira Dantes 3-månaders dag som var i lördags. Hur gulligt var inte det! Vi fikade direkt på eftermiddagen efter jobbet.

Dantes 3-månaders present från mig blev nya filtar från Livly! Så fina!

Sen såg jag det här minnet på Facebook, kul att gänget på den här tjejmiddagen numera har åtta (8!) barn totalt.

När Dante äntligen somnat efter en av hans värsta dagar i livet åt vi en sjukt god middag som D lagade och kollade på Idol.

Tur att jag har D som kan rädda upp även den sämsta dagen med hans mat.

I lördags gjorde vi oss i ordning och promenerade ut i det härliga vädret hela familjen.

Vi lämnade Dante hos hans farföräldrar innan vi traskade vidare till Margaux och Jacob på välförtjänt dagsfest.

Hade sjukt kul, drack två öl och snackade ikapp med massa kompisar jag inte träffat på evigheter. När kvällen kom och festen fortsatte gick vi hem till D’s föräldrar, hämtade Dante och fick middag. Vi var hemma vid 20-tiden sen, kollade på Så mycket bättre och somnade tidigt. Perfekt med dagsfest för småbarnsföräldrar haha.

I söndags gjorde vi i n g e n t i n g. Eller, jag gjorde ingenting. D tog med Dante på en heldags äventyr medan jag passade på att jobba och kolla på Bachelor. Mysig söndag <3

  1. Vilken skillnad det är att vara två eller ensamstående förälder. Bara att som mamma få sitta ensam hemma en stund eller ta sig ut utan barnvagn. Det låter onekligen skönt. Lite drömskt för en som inte har möjlighet.

    1. Jag är sjukt imponerad av ensamstående föräldrar. När min man är bortrest så inser jag hur tufft det är att lämna, hämta, handla med barn, laga mat och rodda allt själv. All cred till er. Hoppas ni ändå har föräldrar eller syskon som ställer upp!

  2. Jag såg inslaget när du och Dante gästade ’Efter fem’ (ni var båda så duktiga f.ö!) Efteråt blev jag nyfiken på reaktionerna och läste kommentarerna på deras Instagram. Jag får nämligen ofta intrycket av att tradionell media använder ”sanning med modifikation” väldigt ofta. Under bilden på er hade de skrivit ”Michaela åt upp sin moderkakan- skulle ni görs detsamma?”, och nästan samtliga kommentar var ”usch och fy vad äckligt” följt av en massa kräkemojis. Absolut du åt din moderkaka men när man skriver ”åt upp” jag tror att människor får en bild av att du likt en galen människa tog fram en kniv och gaffel och började mumsa i dig din moderkaka på BB. Hade texten istället berättat sjävla processen och att du tog det i pillerform så hade kommentarerna/reaktionerna kanske varit annorlunda? Kanske konstigt fråga men kan du ibland känna att vi läsare här inne på bloggen förstår dig bättre än vad ”främlingar” i ett kommentantarfält på någon annans Instagram gör?
    Du måste ha stött på detta tidigare i samband med intervjuer eller liknande. Nyfiken:) Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi