WEEKLY WISHLIST

Innehåller annonslänkar

Satt och botaniserade på nätet när Dante sov sin förmiddagsnap och jag drack mitt morgonkaffe, fick lite mersmak efter att jag klädde upp mig både förra helgen och den här! Plus att jag känner mig så snygg med mitt hösthår. Fasiken vad ytligt det kan kännas att bry sig om sånt men det MÅSTE också få vara okej att vilja vara fin. Man kan bry sig om både utsida och insida. Här kommer veckans önskelista i alla fall!

Jag blev helt kär i den här looken från Gina Tricot!? Så otippat att det var därifrån tycker jag, stylingen kändes mer som någon annan kedja. Jackan ser himla fin ut, jag är ju svag för jackor generellt…

Det blir mycket sneakers på mig nu i och med att jag rullar vagn 99% av tiden. Funderar på att slå till på dessa från Arket men frågan är hur länge de håller sig vita? Är det smartare att satsa på ett par svarta kanske?

Ungefär 1-2 gånger i månaden brukar jag ju köra en färgbomb från Maria Nila, oftast är det Pearl Silver eftersom jag vill ha så kallt hår som möjligt men nu efter att jag fixade mig hos frisören funderar jag på att testa den här istället, vad tror ni? Lite varmare utan att bli guldig tänker jag!

Kan vi prata lite om Bottega Venetas uppsving senaste året? Allt de skapar är ren magi. Mina cravings efter nya saker från Bottegea Veneta är oändlig. Köpte ju en väska därifrån i februari men det verkar inte räcka tydligen… den här tycker jag är sååå tjusig och perfekt att ha datorn i. Blir inget köp förrän Dante börjar förskolan dock, känns onödigt med den här typen av vardagsväska när jag är mammaledig, haha!

Ursäkta mig men hur fina var inte dessa örhängen då? Galet prisvärda också, ska gå förbi en butik och köpa dom snarast!! Finns här.

Fem cm klack är gränsen med bebis känner jag och de här från Flattered har perfekt klackhöjd när jag vill vara fin men ändå ha Dante med mig. Är så sugen på dem, gillar att de är enkla svarta boots som fungerar till vardags men ändå lite speciella!

 1. Hej! Lite OT, men på tal om shopping så kommer här en fundering som jag undrar om du känner igen dig i! Jag kategoriserar mig precis som du som en HSP-person, och har ofta stooora problem med kläder som sitter obekvämt. Det är mer eller mindre alltid det som gör att ett plagg faller bort när jag ska handla nya kläder eller när jag ska klä på mig på morgonen. Så fort jag går upp minsta lilla i vikt får jag panne på att alla byxor spänner åt, vilket ju faktiskt ställer till med lite problem iom well menscykeln etc etc. Träning ska vi inte prata om – blir helt knäpp när träningstights hasar ner och skär in i rumpan när jag springer och tappar fort fokus på det jag håller på med. Jag misstänker att detta kan vara kopplat till HSP (känner ingen som känner igen sig i detta), och tänkte därför om du upplever samma sak? Puss och tack för bästa bloggen!

  1. Jag är också HSP och klarar inte heller kläder som sitter åt, för att inte tala om kliande lappar i nacken! Gaah!

  2. Hej Hanna! Tänkte bara skriva ett litet svar till dig. Känner igen mig sååå mycket och har typ exakt samma problem som dig, är dock inte HSP så tror inte det är kopplat till det haha.

 2. Hej!

  Jag har två frågor angående graviditet eftersom jag följde dig under hela din 🙂 (och 10 år innan dess såklart).

  För det första undrar jag om du (eller nån annan här?) har tips på snygga gravidkläder? Skulle behöva tips på byxor… jag gillar hög midja, så såna där gravidjeans med mudd och världens lägsta midja/kortaste gylf tillsammans går bort, taxbenslooken känns inte som en höjdare. Var hittar man t ex svarta gravidtights som är TJOCKA, nästan som byxor, och som går att kombinera med en kortare mysig tröja? Känns som att alla tights antingen är genomskinliga i rumpan (jag tittar på dig Boob design) eller för inriktade på träning, de ska funka på kontoret liksom. Eller vad finns det för andra byxor man kan ha?

  För det andra tänkte vi åka på babymoon typ runt månad 6. Ni var ju på Maldiverna som är lite utanför min budget, funderade ni på några andra resmål och har nåt tips? Det kan ju ändå hända saker och man vill att sjukvården ska vara bra, sen är det ju maten man behöver tänka på, jag vill kunna äta utan att vara superbegränsad. Och så bör det ju kännas allmänt tryggt och mysigt, typ… Nån som har tips?

 3. Hej Michaela! Vill tipsa dig om en sjukt bra och trevlig second hand/vintage butik – Arkivet. Vet inte om du varit där innan, men finns iallafall en nyöppnad vid Nybrogatan och en vid Odenplan. Min kompis jobbar där och de får in så så mycket snyggt, jag bor numera utomlands och är så ledsen att jag inte kan gå dit regelbundet haha.. Tror verkligen det mesta är helt i din stil – och dessutom är ju second hand och vintage, som du (såklart) redan vet, ett grymt bra alternativ för miljön!
  Kram 🙂
  http://arkivetsthlm.se/

 4. Hej Mickis! Ville bara säga FY TUSAN vad härligt det är att gå in på både forni.se och din egna blogg. Jag får ut så sjukt mycket från all material ni lägger upp. Så många bra tips, tankar och ny kunskap som jag inte hittar i andra livsstilsmagasin. Det märks att ni lägger ner mycket kärlek och omsorg och jag är helt hundra på att alla bloggläsare här inne känner likadant men glömmer, precis som jag, att ge feedback. Har följt dig sedan du var 16 år och ääälskar att du skapat Forni.se. Bästa platsen på internet! Puss

 5. Jag tycker du ska satsa på ett par andra skor! Jag har haft de på bilden i två omgångar och båda paren har gått sönder inuti skon bak vid hälen. Sen blir dom tyvärr väldigt smutsiga! Visa gärna vilka andra du köper sen🙂

 6. Adidas falcon är på riktigt de skönaste skorna jag haft i hela mitt liv. Och så bryter de av en outfit på ett coolt sätt. Men ja, svarta är bättre ur ett smutsperspektiv.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi