WEEKLY PLANS

God morgon fina ni,

Tack för en ärlig blogg-vecka förra veckan, jag gillar verkligen det avskalade och riktiga som har kommit fram här i bloggen i samband med mammalivet. Jag var livrädd för att det skulle bli svårare att blogga som mamma med all momshaming men det har jag inte känt av alls här inne så TACK för det.

Den här veckan är lugn vilket behövs för jag har en del kampanjer som ska skapas så jag behöver den lilla egentiden jag har till att fixa det.

Idag har jag ingenting planerat utan ska bara hänga med minimannen. Imorgon ska jag på en lunch som Emilia de Poret hostar på Nordiska Galleriet och på eftermiddagen är vi med i Efter Fem som sagt! På onsdag har vi vår mama & baby-yoga, på torsdag en jobb-aw och på fredag ett möte. Jag ska försöka boka in en naprapat-tid också under veckan!

Thats that, nu ska jag underhålla Dantis, hörs sen. Puss!

  1. Hej! Jag tittade snabbt igenom avsnittet men kunde inte se att du var med 🙁 Kan du dela klippet så snart som möjligt 🙂
    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi