Lördagslooken

Jacka och skor från Custummade, kjol från H&M, blus från Ahlvar Gallery

Såhär såg jag ut i lördags och jag kände mig så himla fin för en gångs skull! Som ni vet har jag tyckt att det varit lite svårt att känna mig fin sen jag blev mamma men i lördags kände jag mig verkligen på topp. Jag älskar ju höstfärger som vinrött, mörkgrön och brun så det här är verkligen min säsong färgmässigt. Eftersom jag ammar lite mindre nu också så behöver jag inte alltid tänka på amningsvänliga toppar längre, hurra!

Anyway, ville bara säga att jag och Dante är med i Efter Fem kl 17.20 imorgon om ni vill titta! Vi ska som sagt prata om att jag kapslade in och åt min moderkaka, som jag uppenbarligen inte skrivit om här inne? Så sjukt haha, har pratat om det i intervjuer så trodde ni visste om det men måste ha glömt. Har inte tyckt att det har varit en så stor grej men förstår att det är många som är nyfikna så ni får gärna titta imorgon!

Puss & sov gott!

  1. Hej Michaela! Otroligt fin outfit – men en fråga. Har du tips på bra strumpbyxor? Alla de jag köper går alltid sönder så lätt.

  2. Hej!

    Såg precis intervjun i efter fem och tyckte ni var så härliga! Kul att se er rörligt och så spännande med moderkakan. Vore roligt att läsa om du har lust att skriva lite mer om det. Ha en fin onsdag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi