SÖNDAG

Hej söndag,

Idag har jag några timmars egentid vilket jag behöver efter den här kaosartade veckan. Jag gör det jag gillar att göra bäst när jag har egentid: jobba medan jag har på Bachelor i bakgrunden. Det släpps ju fler avsnitt varje vecka i år än förra året vilket inte är optimalt för mig som har bebis så jag behöver ligga i för att hinna se alla avsnitt, haha! Vem har sagt att det är avkopplande att var beroende av en serie?

Ni minns ju att jag följde förra årets säsong, samt året innan, slaviskt och jag planerar att göra det även i år. En av våra mest lästa artiklar på FORNI är faktiskt den där vi diskuterar förra årets finalavsnitt haha, älskar att våra läsare är lika besatta som vi är.

Tycker ni att vi ska lägga in några artiklar om årets säsong på FORNI också eller är det inget roligt?

Nu ska jag skriva klart veckans frågor med forni, ta en kaffe och sen sätta på nästa avsnitt medan jag plockar i ordning här hemma. Margaux sa till mig igår att egentid när man har bebis INTE innebär att man ska plocka och fixa hemma utan att man ska göra det man känner för och hon har ju rätt. Det får bli en snabbis, jag trivs ändå bättre i en mer städad lägenhet. Sen kaffe och tårta.

Puss, ha en mysig söndag!

    1. Jaaa snälla skriv om detta livsviktiga ämne (obs, inte ironisk haha)! Har fått min kille att också bli helt fast innan hade jag ingen att diskutera med 🙈

  1. Tänker att det är väldigt individuellt det där vad man tycker att egentid med bebis är. Jag njöt av egentid även om det innebar lite plock och städ, just för att kunna slappna av ordentligt en stund på soffan sen i ett fint hem. Tycker också att det är härligt att åka och storhandla på egen hand och bara kunna strosa runt bland hyllorna och lyssna på podd 😁

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi