Nästa vecka är jag med i TV4 och Efter Fem!

Fredag idag och universum hörde mina böner från tidigare i veckan. I natt sov Dante mellan 23-04, alltså fem timmar i sträck! Det är första gången på tre månader! Halleluja!

Jag mår bättre än på flera veckor idag. Killarna är ute och går en promenad nu och jag har tagit några jobbsamtal och rensat mejlen medan de är ute. Så skönt att få sippa på en kaffe och jobba undan i lugn och ro med Bachelor i bakgrunden (Bachelor <3)

Ett av samtalen var med TV4, på tisdag ska jag nämligen vara med i Efter Fem och prata om min moderkaka! Ni minns väl att jag berättade att jag åt min moderkaka? Det tyckte TV4 var spännande så nu ska jag dit och berätta om min upplevelse. Kul!

Jag tänkte faktiskt ta med mig killarna så om lillen är på bra humör får han göra sitt första tv-framträdande. Kan tänka mig att han tycker det är jättekul med studion och alla lampor. Men om han inte trivs tar D självklart med honom därifrån 🙂

Nu ska jag jobba vidare, vi hörs lite senare, puss!

Såhär piffig är jag inte idag, idag är det mamma-outfiten på! Dvs svarta tights, amningslinne och kashmirtröja!

  1. Åh kan du inte skriva vad du tycker om årets bachelor säsong, som du gjorde förra året. Har ingen att diskutera programmet med så skulle tycka det var jättekul att höra dina tankar. 🙂 Kraam

    1. Jag har nämnt det både i bloggen och i podcasts som jag gästat samt intervjuer men inte pratat mer ingående om det – det kommer i Efter Fem! Kram!

  2. Heej,
    En fråga: Jag vet att du förut skrivit om att du har blekt tänderna – gör du fortfarande det och vart i sådana fall? Är sugen på att testa men vill inte göra något som skadar tänderna för mycket 🙂

    Kraam!

  3. Har helt missat att du har nämnt att du åt din moderkaka??? Spännande! Och klokt 🙂 Finns ju så många hälsofördelar med att äta moderkakan. Fick du den frystorkad, pulvriserad och inkapslad? Berätta mer please! Nästa graviditet vill jag gärna göra detsamma!

    1. Haha nej då kanske jag inte har skrivit om det här? Gud jag kommer inte ihåg vad jag sagt eller skrivit var längre… amningshjärna… titta på fyran på tisdag i alla fall så får du veta mer!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi