WEEKLY PLANS

Hej gullungar,

Jag har inte varit kaxig senaste dygnet hehe… hade ju min första utekväll i lördags sen jag blev gravid för ett år sedan och förstår nu varför mammor inte orkar festa så ofta. Att bli väckt efter tre timmars sömn och ta hand om bebis hela dagen var rätt tufft. Dessutom blev jag lite extra straffad för utekvällen även i natt då han vaknade och gnällde 4-5 gånger istället för 2-3.

Men! Jag behövde den här kvällen, att få komma ut och vara Michaela och inte bara mamma. Gick in i massa vänner som var så glada över att se mig, bjöd på drinkar och skålade för nya mammalivet och jag blev helt rörd över det. Eller att komma in på restaurangen och mötas av massa kramar och hurra-rop och sedan få bästa tänkbara servicen hela kvällen igenom, så otroligt härligt att bli firad i sin nya mammaroll samtidigt som man bara får vara sig själv för en kväll. Promenerade hem med världens största leende på läpparna. Men mer om helgen senare!

Den här veckan blir superlugn. Idag ska jag fixa fransarna sen blir det en heldag med Dante. Imorgon har jag en inspelning med NIVEA hela dagen men Dante är med, känner inte för att lämna ifrån mig honom den här veckan ❤️. På onsdag ska vi äta lunch med Petra och gå på ett möte, även torsdag blir lunch med kompis och möte. På fredag ska vi på Dantes 3-månaders kontroll. För på lördag fyller han tre månader!!! Hurra!

Ser fram emot en mysig vecka och njuta av regnet hemma med min bebis. Puss, ha en fin start på veckan!

  1. Här hemma försöker vi upprätthålla regeln: den som får till en väl unnad utekväll får nästa dag också en väl unnad sovmorgon 😂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi