Ny frisyr till hösten

Jag har alltid uppskattat mina timmar i frisörstolen på Bangerhead Studio men idag har kärleken växt till en ny nivå. Att få promenera iväg i den krispiga morgonluften till salongen, köpa frukost på Fabrique på vägen och sen avnjuta tre timmar här är ju ren och skär lyx! Medan Dante har det toppen med sin pappa. Blir inte härligare!

Jag har även hunnit jobba undan massa skit som legat och skräpat vilket har varit helt otroligt skönt. Och håret har fått sig en ordentlig uppfräschning. Det såg ut som ett skatbo när jag kom in, vad händer med håret när man ammar? Herregud…

Jag passade på att behålla utväxten och lägga in kallare toner för att ta bort lite av det blonda och inte få sån markant utväxt längre, det känner bättre med lite mer min egna färg nu när jag inte kan gå och fixa det lika ofta längre.

Som vanligt är jag hos Jennifer och wow vad nöjd jag är. Finns ju ingen härligare känsla än att lämna frisören och känna sig som tio poäng. Nu är jag redo för min utekväll på lördag! Jippi!!

  1. Orkar INTE vad snygg du är! Herregud. Ska gå och visa exakt den där bilden på dig nästa gång jag ska till frissan. 😍😍🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi