Vardagsmake: De här produkterna använder jag

Innehåller annonslänkar

Hej och välkomna till mitt smink!

Jag testar väldigt mycket produkter i och med mitt jobb. Dels är det produkter från samarbetspartners som jag testar innan jag tackar ja till samarbeten, sedan är det pressprover och så köper jag för att hålla mig uppdaterad (och för att det är kul!).

Men så har man ju ett gäng favoriter som man gärna återgår till… Här är åtta produkter som jag använder till vardags! Det tar mig max tio minuter att sminka mig med dessa åtta produkter och så är jag redo för dagen.

Som bas använder jag först Clarins concealer. Den täcker helt galet bra så jag applicerar den över röda partier och under ögonen. Sedan blandar jag Power Fabric och Maestro från Armani. Power Fabric är den bästa foundation jag någonsin stött på, tunn men perfekt täckande. Och Maestro är en lösare och mörkare kräm som jag blandar in i min foundation. När det är sommar tar jag mer och på vintern bara en skvätt. Det är perfekt för då kan jag blanda till så att det alltid passar min hudton!

Efter basen lägger jag på ett transparent, mattande puder från By Terry. Sen ett bronzing powder från Estelle & Thild nu när det har varit sommar och jag vill ha lite skimmer i pudret (på vintern brukar jag använda Guerlains 4 seasons!). Jag använder den över kinderna istället för rouge och sveper resterna lätt över ansiktet.

Slutligen toppar jag med detta highlight stick från NARS i färgen “Copacabana”, valfritt läppbalsam eller läppglans och så drar jag Boy Brow från Glossier över brynen. Det är en av de bästa produkterna för ögonbryn på marknaden tycker jag! I alla fall för mig som har väldigt mörka ögonbryn och inte behöver fylla i utan bara vill borsta till dom.

Alltså:

Clarins Instant Concealer Nr 1
Giorgio Armani Power Fabric Foundation
Maestro Fusion Makeup från Armani
By Terry Hydra Powder
Solpuder från Estelle & Thild
Highlight stick från NARS i färgen Copacabana
Boy Brow från Glossier
ACO Stay Soft Lips

  1. Så kul inlägg, och grymt snygg och fräsch sminkning! Kan du inte skriva om din hudvårdsrutin också? 🙂

    Vilken färg har du i Boy brow? Den ofärgade?

  2. Vad använder du för mascara? Du ser alltid (och jag menar det verkligen!) så pigg och fräsch ut💁🏻‍♀️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi