Risotto, Tusse och sportsöndag

I fredags var jag och Dante på möte och shoppade under dagen, så mysigt häng med min minimänniska. På kvällen lagade jag en risotto med salsiccia och svamp. Det var första gången jag lagade riktig mat sen Dante kom, D lagar ju all mat här hemma sen jag blev gravid (sån lyx!) men i fredags tog jag plats i köket. Det var mysigt, jag ska nog börja laga lite mer mat här hemma. Det kan vara riktigt meditativt tycker jag!

Efter maten kollade vi på Idol – HUR HÄRLIG ÄR INTE TUSSE!!!

I lördags tog vi en lugn morgon hemma. Hängde runt i pyjamas, låg i sängen extra länge och drack massa kaffe.

När klockan slog lunch hade vi en brunchdejt med Kajsa och Theo inbokad. Vi sågs på Kommendören och jag åt fish taco och drack bellini mmm. Vi missade deras bröllop i somras eftersom Dante skulle komma så vi fick en ordentlig recap, så kul att få höra om allt men såklart riktigt tråkigt att missa bröllopet…

På kvällen testade jag dessa nya, jag är ju besatt av vanliga Kina-puffar och de här var sinnessjukt goda… kommer garanterat bli en ny besatthet.

Vips så blev det söndag och vi skulle ta oss ut på promenad!

Dante hade på sig sin jacka han fick av Alexia på babyshowern, så gullig så man orkar inte!!!

Vi åt lunch hos svärisarna och sen blev det en lugn kväll hemma. Eftersom det var sportsöndag var Dante klädd i Adidasoutfit <3

  1. Kan inte du ge receptet på risotton? Vill veta hur man gör på ett riktigt italiensk vis!

    Och du, tack för VÄRLDENS mysigaste blogg. Finns ingen plats jag tycker är mysigare och härligare att besöka. Är en sån lugn och fin plats. Mår väldigt bra av att hänga här.

    Måste också säga att du verkar vara en så mysig fin trygg människa. Så ärlig. Det är fint att du är så öppen med mående och livet <3. Och herregud. Du har ju den gulligaste bebisen jag någonsin sett.

    PUSS OCH KRAMAR.

  2. Alltså VILKEN SÖT BEBIS. Det är inte klokt. Tänker på det varje gång jag är inne här. Han ser helt underbar ut <333

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi