WEEKLY PLANS

Måndag igen, sen några år tillbaka har måndagar seglat upp som en riktigt bra dag i veckan. Jag brukar ju ha mötesfria måndagar och njuta av en heldag (osminkad) på kontoret, dessutom yogar jag nästan alltid på måndagar. Senaste månaderna betyder måndagar heldag med Dante och det är också riktigt najs. Vi bokar inte in något utan tar måndagen som den kommer och bara är.

Så välbehövligt!

Idag har vi dock ett STORT möte på schemat. Min älskade Bosse födde sin August för två veckor sen och i eftermiddag ska vi äntligen få träffa honom. GUD SÅ GOSIGT! Längtar efter att få höra förlossningshistorien, jag har alltid varit besatt av förlossningshistorier och extra kul när det är ens bästa vän som gått igenom det. Så coolt.

Förutom dagens dejt har vi en riktigt trevlig vecka. Imorgon har jag planeringsdag med FORNI-teamet inför Q4. På onsdag har jag en heldag med Amanda inbokad för vi ska göra ett superroligt samarbete med Babybjörn på Instagram (håll utkik!). Torsdag har jag bokat frisörtid, jag bokade den för två månader sen och längtar så mycket så jag blir typ tårögd haha. Min utväxt skojar man inte bort… och på fredag har jag ett möte bara innan det är dags för helg igen.

Så redo för denna vecka!

Tänkte något sånt här inför frisörbesöket, kalla slingor och så klippa till min långa lugg… vad tror ni om det? Foto här!

Såhär såg jag ut efter förra besöket, bleker ju mitt hår med Maria Nilas veganska blekning som är grym!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi