Swappie – ett hållbart alternativ för att köpa & sälja iPhones

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Swappie

Efter några veckor som förälder insåg jag två saker:

1. Min telefon kommer vara svår att hålla hel under en längre period, haha!
2. Om jag inte har maximalt med utrymme i min telefon kommer jag inte kunna ta en miljard bilder på Dante (och jag måste ta en miljard bilder på Dante).

Därför blev jag så glad när jag fick den här samarbetsförfrågan från Swappie för den passade bra med tanke på var i livet jag befinner mig just nu!

Jag bestämde mig för att klicka hem en ny iPhone X med 256GB i utrymme istället för 64GB som jag har haft tidigare. Telefonen blev ju full efter en dag med Dante i livet haha, så jag behövde helt klart utöka utrymmet. Sen tappade jag telefonen i marken när jag ammade Dante så den hade dessutom två sprickor i sig… dags för en ny telefon med andra ord.

Nu har jag fått hem den och den är så fin! Jag valde en med mycket bra skick och den är precis som ny.

När jag har fört över allt från min gamla telefon, tänkte jag faktiskt skicka in den till Swappie så att jag får in en slant. Så sjukt bra för oss som behöver byta mobil att kunna köpa en begagnad till ett bättre pris och sedan sälja sin gamla telefon och få in pengar för den.

Swappie renoverar alla telefoner som kommer in så att de blir som nya innan de säljs vidare. När du köper en telefon på Swappie kan du dessutom välja vilket skick du önskar att telefonen har: Nyskick, Mycket bra skick, Bra skick eller Okej skick.

Det är ju grymt om man t.ex. ska köpa en första telefon till sitt barn eller en telefon till sin farmor, då kanske det inte är viktigt med bästa skicket på telefonen och störst utrymme utan då kanske det passar bättre med en enklare modell, mindre utrymme och i okej skick.

När du köper en telefon från Swappie så granskas och renoveras den av en specialist och säljs sedan i funktionsmässigt nyskick. Det är 12 månaders garanti och 14 dagars returrätt. Och batteriet fungerar INTE sämre för att den är använd, det är bara en myt (kan vara bra att veta!!).

Det här är en supertjänst för dig som vill byta telefon, dessutom är det en hållbar lösning att köpa och sälja av varandra istället för att bara köpa nytt hela tiden. Kul med företagsidéer som har hållbarhet i fokus och tänker innovativt!

Om du anger koden “michaelaforni” får du 100kr i rabatt när du köper en telefon!

  1. Har en fråga till ”Frågor med Forni”, undrar varifrån halsbandet som du har på dig på din Swappie-instastory? *emoji med hjärtögon*

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi