September i 20 bilder

Hej och välkomna till september i 20 helt oredigerade bilder!

Morgonen efter att D friat till mig (!) hade vi lunch för Grounded Factory x Josefin Dahlberg. Det var på Berns och frukostbuffén var sååå god.

Dante började ju skratta i början av september och sen dess har det inte funnits något slut på skratten eller leenden. JESUS vad glad man blir av honom.

Jag och Dante åt lunch med JossanYogayama, vi båda älskar Jossan så det var världens härligaste dejt.

BodyBuddy, cafét inne på Yogayama, har världens godaste lunchbowls!

En dag mötte jag upp AmandaRiche för att dricka champagne och fira förlovningen! Utan bebisar!

Sen gick vi på Soft Goats höstvisning, mmm så mycket fint. Vårt samarbete fortsätter nu i vinter också, återkommer om det (iiih!).

Vi fick mersmak av egentid efter denna dejt och bokade in en utekväll nu i oktober, fan vad härligt det ska bli!

Kenza har släppt en ny parfym som faktiskt doftar riktigt, riktigt gott. Jag är extremt kräsen med parfymer och ger bort de flesta jag får men denna fick flytta in i badrumsskåpet. Däremot har jag inte börjat använda parfym efter Dante än, jag gillar inte när han doftar parfym, men snart tänkte jag börja ha det när jag ska iväg på grejer typ. När började ni som har barn med parfym?

Kenza <3

Life of a working mom: alltid bröstmjölk i flaska någonstans i närheten, hehe.

Jag fick kvalitetstid med Maggan och Petty, mina älsklingar.

Hade på mig jacka från H&M, kashmirskjorta från min egen kollektion Soft Goat x Michaela Forni, byxor från ByTimo, skor och mössa från Acne.

Jag har fått dille på bananpannkakor senaste tiden, det är ju så JÄKLA gott alltså. Kommer ett samarbete med just detta tema inom kort här på bloggis så håll utkik…

Vi har ju ny konst här hemma, bland annat denna tavla av Sabina Von Essen. Jag är så förälskad i den och hela rummet upplevs annorlunda efter att den kom på plats. Jag är ju svag för grönt, vi ska verkligen ha mer grönt i nästa lägenhet!

D’s föräldrar har road trippat genom Spanien och Frankrike (älskar att dom gör det fast de är över 60!). De hade med sig en present till Dante som var inslagen i denna cirkus, haha så gulligt. Där i låg världens gulligaste overall och ett par små byxor.

En dag gick vi och fixade pass på Kungsholmen, vädret i september har verkligen varit helt fantastiskt. Vi gick lite tidigare och åt en lunch i solen på Orangeriet. Jag åt svamprisotto, mums!

Jag hade en aw-dejt inbokad med William och Ida. William skulle få träffa Dante men jag behövde verkligen komma ut utan att rulla vagnen så jag kom själv haha. Men det var bra för då fick vi tid till att prata ostört, något som inte sker med Dante närvarande 😉

Viktigt att tanka kompisenergi mellan varven. Jag tankar iof den energin ofta, gud så viktiga kompisar är. Det bästa med att vara mammaledig är att det är så enkelt att spontant träffa upp vänner, jag träffar vänner flera dagar i veckan och det är så mysigt.

Och det var vår september! Nu är det oktober, den enda riktiga höstmånaden på hela året, så jag ska försöka njuta av den med allt vad det innebär. Fika, tända ljus, halloween och utekväll med vänner. Puss!

  1. Dante är SÅ söt! Min lilla tjej var fyra månader när jag använde parfym för första gången sedan hon kom. Hon är nu sju månader och har använt parfym och smink max tio gånger sedan hon föddes (på bröllop och andra tillställningar). Gosar ju med henne konstant och vill inte att hon ska få det på sig, hehe!

  2. Hur ofta brukar du flaskmata? När pumpar du isf ut? Kör ni ersättning eller bara utpumpat? Har själv försökt börja pumpa ut till min 7 veckors för att kunna flaskmata ibland men tycker det är så svårt att veta när man ska pumpa utan att sabba för nästa matning:)

  3. Tycker fortfarande nu när min dotter är7 år att det känns fel att använda parfym eftersom det sätter sig på barnen. Finns säkert parfymer som inte är hormonstörande men känns inte bra de få gånger jag använt parfym efter att jag fått barn.

  4. Min äldsta är 7 år och kan nog summera alla gånger jag haft parfym sedan han föddes till max 15-20 totalt över alla dessa år. Typ på bröllop då vi sovit borta (när barnen var minst 2 år gamla, lämnade aldrig över natt innan dess) men aldrig någonsin till vardags. Så fort man börjar använda parfymfri tvål vid dusch och tvätt när man får bebis så doftar allt så starkt så det räckte gott med att börja använda parfymerad duschkräm när de var runt året för att doften skulle kännas hela dagen på huden. Känns läskigt så här i efterhand att jag knappt lämnade lägenheten utan parfym i så många år när jag knappt står ut med det nu.

  5. Hej Michaela!

    Kan du inte berätta lite om er väg att bli gravida? Har för mig att jag läste någonstans i bloggen (rätta mig om jag har fel!) att barn inte var en självklarhet och att ni fick kämpa ett tag innan Dante blev till i magen?

    /Rebecka

  6. Herregud vilken söt bebbe … brukar inte alls tycka bebisar är söta (alla ser ut som små flintskalliga frågetecken ha ha) men nån gång då o då dyker det upp en sån där riktigt söt bebbe! Grattis! ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi