Babykaos, hemmagjorda pizzor och pannkaksdejt

I fredags var det ju helt fantastiskt väder så jag och D tog helg redan vid lunch. Gick en promenad och sen åt vi en sen lunch på Broms. Jag är så otroligt tacksam över att D också driver eget och bestämmer över sina egna arbetstider så att vi kan få till sådana här stunder i vardagen, det är ovärderligt.

När vi kom hem fikade vi med rawbollar från Its Pleat.

Och på kvällen gjorde vi hemmagjorda pizzor från Meno Male hos Petra och Markus. Vi försöker få in sovrutiner med Dante och la honom i deras säng vid åtta-tiden. Sen låg han där och sov som en liten prins medan vi åt pizzor och drack rödvin. LYX!

I lördags låg vi i sängen och gosade länge. Dante är besatt av sköna material mot ansiktet och älskar allt ifrån våra sänglakan till olika snuttefiltar och mjukisdjur. Han drar sitt ansikte mot dem och skrattar, så gulligt.

På eftermiddagen åkte vi till Walter och Julia i Bromma där jag först gästade Julias podd Babykaos del 2. De har en poddstudio i huset så jag berättade om hela förlossningen, säger till när den kommer ut!

Sen stannade vi kvar på middag, Walter grillade och så satt vi och pratade bort en massa timmar medan regnet öste ner utanför.

I söndags skulle jag till Steffi på pannkaksfrukost! Jag köpte med solrosor för de passar hennes personlighet tycker jag 🙂

Petra och Puck var också på plats! Vi slog oss ner vid köksbordet och fick varsin kopp kaffe medan Steffi började steka pannkakor. Kändes som när man var barn och mamma stod i köket och gjorde pannkisar, mysigaste kompisdejten ever??? Mer pannkaksdejter åt folket.

Sen åt vi tills vi stupade, drack mängder med kaffe och pratade om livet.

När jag gick hem fick jag flera timmars egentid då killarna var ute på vift. Jag passade på att sova ostört i en timme, se sista avsnittet av Younger säsong 6 som jag aldrig hittar tid till att se, åt två rostmackor och sen jobbade jag. När killarna kom hem blev det söndagsbad och middag.

En 10-poängs helg som ni hör ♥

  1. Hur gör du med amningen när du är iväg sådär? Tar Dante flaska? Min 2 månaders har hittills inte lyckats ta flaskan och det är så frustrerande 😞

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi