Happiness in a box

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Goodiebox

Känner ni till Goodiebox? Goodiebox är en skönhetsbox som kommer hem till dig varje månad fylld med härliga skönhetsprodukter. Hela tanken med Goodiebox är att den ska fokusera på dig och din egentid – alltså att du ska ta hand om dig själv! Något i alla fall jag (och säkert du också) borde bli lite bättre på…

Goodiebox vill vara en feelgood-stund i ditt liv, tänk julafton varje månad? Hur härligt! Det ÄR lätt att man glömmer att skämma bort sig själv eller unna sig själv något litet extra ibland och just det vill den här boxen ge dig.

För 199 kronor i månaden får du hem boxen varje månad fylld med produkter till ett värde av minst 750 kronor (!). September-boxen hade dock ett värde på ännu mer än så och jag har fått hem boxar tidigare med ännu högre värde. Prenumerationen är lika enkel att starta som att avsluta, inga onödiga bindningstider eller massa tjafs. Utan bara ett enkelt sätt att treata sig själv varje månad!

Här ser ni innehållet i månadens box, som fick flytta in i badrummet samma kväll. Jag försöker få till en ordentlig spakväll i veckan efter att jag och Dante har badat, oftast på söndagar, och då tar jag med mig ett lass av lyxiga skönhetsprodukter in i badrummet och verkligen kör loss. Som nybliven mamma är man ju inte superfräsch (hehe) så en gång i veckan behövs en ordentlig genomkörare. Känner mig alltid extra härlig och redo för en ny vecka efter dessa stunder.

Om du är sugen på att signa upp dig på Goodiebox och unna dig själv lite egentid så kan du göra det här (klick!)

  1. Jag gillar verkligen din stil både när det kommer till kläder och accessoarer! I vinter fyller jag 25 och tänker att jag skulle vilja önska mig en ny klocka. En enkel, klassisk och nätt med länk, gärna tvåfärgad i både silver och guld. Har du något tips? <3

  2. Förstår att det känns som en mysig idé, men med tanke på att vi dra ned på konsumtion känns det så onödigt att köpa en box där man kanske får massa prylar man inte vill ha ?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi