Sleepover, soliga promenader och pasta

Min fredag började riktigt bra med att jag fick en ljuvlig bukett torkade blommor i förlovningspresent av mina vänner på Pretto PR <3!!

Dante hade en mindre bra dag i livet men vi åt en lunch med min kompis Agnes och sen åkte vi hem till mina föräldrar på sleepover, D var nämligen iväg på grabbkväll med övernattning hos Mattias. Tänk att jag kan vara så trött på honom när han gnäller non stop och sen ligger han såhär och sover och då svämmar kroppen över av kärlek.

Morgonen efter tog mamma Dante mellan 06-09 så att jag fick sova ostört, herregud det var helt UNDERBART. Vaknade, tog en dusch och kände mig som en ny människa.

Min mormor och moster kom, så gick vi ut en promenad i det fina vädret innan vi åt fisksoppa till lunch.

D kom och hämtade oss på eftermiddagen, så åkte vi hem och gick ut på en riktigt skön långpromenad.

På kvällen åt vi pasta och jag drack ett välförtjänt glas rödvin.

I söndags var vi hemma hela dagen, Sam & Emma kom förbi för att hänga (mest gosa med Dante hehe) och sen tvättade jag sex maskiner tvätt. Bland annat denna lyxiga mössa från Gucci som Dante fått av Steffi & Jonas! Perfekta mössan för den här temperaturen så den kommer användas mycket.

Till frukost blev det rostat bageribröd med gräddost och gurka, en kopp bryggkaffe och till middag åt vi färdiga tortellini. Som jag sa igår var jag inte på topp i helgen så det var några mysiga men ändå tuffa dagar.

Nu ikväll känns det faktiskt äntligen lite bättre, jag har samlat energi och börjar hitta tillbaka till mig själv. Skön känsla, nu blickar jag positivt framåt. Så glad över att jag lärt mig hantera jobbiga dagar och att jag alltid vet att de går över, bara jag har tålamod och lugn inombords. Jag inser att jag har en grundtrygghet som jag saknade förr om åren, den gör att jag alltid landar i mig själv – men inte är rädd för att må dåligt ibland. Jag är en ofiltrerad människa och är faktiskt rätt stolt över det. Allt känns och jag är öppen med det, jag skäms inte.

Ha en fin kväll älsklingar, puss!

    1. Nej… vi sa att vi skulle stoppa in en tvättmaskin i lägenheten när vi flyttade in men så struntade vi i det eftersom vår städfirma även tvättat åt oss under alla år. Men nu när Dante kom så sköter vi tvätten själva = en tvättmaskin hade verkligen varit på sin plats. Där fick man för att man var lat… haha!

  1. Forni du ar bast!!! Alskar din blogg och satt att se pa saker, har ocksa haft en pissvecka och kant mig liten och samst verkligen men nu borjar det vanda uppat, hoppas det gor det for dig ocksa. All karlek <3

  2. Måste bara skriva och säga hur BRA Forni.se är!! Jag gick in första gången för två veckor sedan och sedan dess är jag besatt, framför allt av skönhetsartiklarna. Så många bra tips och så bra skrivna. Bra jobbat allihop!!

  3. Du är verkligen en sån fin förebild Michaela. Jag ser upp till dig så mycket. Tack för allt du delar. Det gör verkligen nytta. Jag suger in & tar till mig allt du delar. Du prickar så rätt & skriver på ett sätt som fångar mig så mycket. Det betyder mycket. Massa kärlek <3

  4. ÅH kan du fråga dina föräldrar vart sänggavel plus kappan är ifrån? Är det IKEA? Ser perfekt ut för vårt gästrum!

    ps. detta var en så tråkig kommentar så vill även ge dig beröm. Följt dig sen rar-tiden och är ett år äldre än dig. Känns verkligen som du är en nära vän och blev så glad när ni fick Dante och sen förlovade er! <3 Du är en av få bloggar som varit en del av min vardag i alla år och tack för alla dina fina böcker! Kram!!

  5. Kan du berätta lite om hur Dante sover på dagarna?
    Min bebis är en vecka yngre och sover bara vid bröstet i korta snuttar…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi