Yoga is self love

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Grounded Factory

Jag är så sjukt stolt och imponerad över Grounded Factorys designsamarbete med Josefin Dahlberg! Redan när jag klev in som delägare i bolaget var processen med Jossans yogamatta igång och nu är den äntligen här efter månader av design, planering, prover etc.

Yoga is self love

Mattan är i blekt grön med stjärnor och citatet ”Yoga is self love” högst upp på mattan, som en påminnelse till dig som yogar varför du faktiskt står på mattan just idag: För att du älskar och bryr dig om dig själv och din kropp. Varje gång du går ner efter en solhälsning blir du påmind om det, fint tycker jag.

Mattan har även två stora stjärnor centrerade fram och bak som hjälper dig att stå rakt i olika positioner, superbra hjälp när man bland annat ska stå i krigarpositioner!

HÄR hittar du mattan på webshopen!

Förra veckan hade vi en liten och intim pressfrukost för att fira mattan på Berns. Jag ÄLSKAR den här bilden på mig och några av mina favorittjejer. Jag är verkligen välsignad som får jobba med mina vänner.

Mattan är supersmidig att ta med sig och så fin att ha ståendes eller hängandes hemma såhär.

Iman som jag driver Grounded Factory med och så Jossan. Det är en ynnest att få jobba med så smarta och drivna kvinnor. De jobbar båda med just kvinnan i fokus och sätter alltid kvinnors behov först. Vad behöver vi för att skapa det bästa livet åt oss själva? Jag älskar Iman och Jossans sätt att se på både livet och business på. Heja er!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi