Finkläder, dop och livets bästa promenad

I fredags tog jag en spontanlunch med MarithRiche, solen sken så vi satt ute fram tills regnet plötsligt kom. Jag åt en sallad med kantareller som var mycket god, men sen blev den blöt av regnet och mitt glas rött hann jag bara ta två klunkar av innan Dante behövde äta och lunchen var avslutad (haha!).

När vi kom hem hade vi aw i sängen med massa gos och en kopp kaffe för mig.

På kvällen när Dante somnat blev det hemmakväll. Vi foodorade hem mat från Paraden och somnade framför 13 reasons why. Mmm så gott med köttbullar!

I lördags vankades det dop! Då måste man vara finklädd!

Det blev en hel outfit från Livly med kalasbyxor, skjorta, kofta och kaninskor. Allt gulligt i en och samma outfit.

Dopet var för Andrea ute i Djursholms kapell. Vi kom i precis sista sekund och sprang in i kyrkan, haha så pinsamt men man kan inte alltid hålla tider med bebis. Sen råkade jag ställa Dante i kyrkgången där de skulle gå in så då fick D bära honom över bänkarna till andra sidan, familjen kaos…

När vi kom hem igen blev det hemmamys för hela slanten.

Jag sminkade mig för andra gången sen jag blev mami och hade en ny blus som jag ÄLSKAR från By Malina. Viktigt att bli glad av kläder ibland.

I söndags blev det pannkaksfrukost och sen fullt fokus på att ta hand om magbebisen.

Vid halv sex kom vi äntligen ut en sväng och det var livet för minimänniskan ÄLSKADE sin nya åkpåse från Najell som var helt galet mjuk. Han bara låg och gosade in sig i den och hade livets bästa promenad.

På kvällen lagade D tvårätters till mig, först toast skagen…

… sen lammytterfilé med hasselbackspotatis, sparris och örtsmör. VILKEN KILLE JAG HAR VA!

  1. Hej! Jag har köpt en likadan sleepcarrier från Najell till vår flicka som kommer i november:) Har ni något mer i den? Ser ut som något mysigt babynest eller liknande? Funderar själv på hur jag ska bädda den i vagnen:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi